Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Terug naar overzicht

Mato

Trendsetter in aluminium gevelbekleding

Mato van Alu-Coating is aluminium gevelbekleding, opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen. Met Mato kies je voor een product dat robuust oogt, van topkwaliteit is en elk gebouw net dat beetje extra bezorgt.

We plaatsen Mato gevelbekleding op een regelwerk en zorgen zo voor ventilatie. De verschillende aluminium Mato-profielen zijn zowel horizontaal als verticaal te gebruiken, en bevestigen we onzichtbaar. Dit zorgt voor een strak lijnenspel. Het doordachte ontwerp geeft de architect alle vrijheid bij het tekenen.

De achterkant en profielen poedercoaten we trouwens in alle mogelijke RAL-kleuren. Poederlak is bijzonder duurzaam, onderhoudsvriendelijk, behoudt uitstekend zijn kleur en beschermt tegen corrosie.

Het flexibele systeem is toepasbaar op alle gevels. De vier specifieke profielen, aangevuld met plooiwerk op maat, maken het mogelijk om alle mogelijke combinaties te realiseren. Beschadigde latten kunnen snel en eenvoudig vervangen worden zonder de volledige gevel te verwijderen.

Mato is duurzaam

Aluminium profielen zijn bestand tegen UV-stralen en vocht, roesten of rotten niet en trekken niet krom. Aluminium is oneindig recycleerbaar zonder kwaliteitsverlies. Onze profielen bestaan voor 80% tot zelfs 95% uit gerecycleerd aluminium.

Mato is robuust

Bij Mato garanderen we stevige gevelconstructies. De sterkte van het materiaal beschermt het gebouw tegen alle weersomstandigheden. Is er toch een profiel beschadigd? Dan kunnen we die in een mum van tijd vervangen.

Mato is vederlicht

Hoewel stevige materialen vaak ook heel wat gewicht met zich meebrengen, is aluminium een licht materiaal. Een groot voordeel, want op die manier kan de gevelbekleding eenvoudig geplaatst worden en beperkt die de belasting van de gevel tot een minimum.

Mato is makkelijk in onderhoud

Aluminium heeft weinig onderhoud nodig. Daardoor bespaar je uiteraard ook aardig wat geld uit. Het volstaat al om de gevel een aantal keer per jaar te reinigen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Bosstraat 3
2960 Brecht
België
Telefoonnummer +32 (0)3 330 17 77 E-mailadres info@alucoating.be Website mato-gevelbekleding.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details