Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Terug naar overzicht

RZB Lighting

RZB Lighting. Rudolf Zimmermann Bamberg. Made in Germany. Made in Bamberg.

Bamberg is een wonderschoon juweeltje en niet zonder reden sinds 1993 wereldcultuurerfgoed van de UNESCO. Deze sympathieke en levendige stad is onze thuis. Niet zonder trots dragen wij haar naam in ons handelsmerk, waarderen wij de moderne infrastructuur en de aantrekkelijke, culturele omgeving.  Bamberg maakt deel uit van de metropoolregio Nürnberg, vestigingsplaats van betekenisvolle middenstandsbedrijven en wereldwijd agerende ondernemingen.

„Made in Germany“ betekent voor ons en onze opdrachtgevers „Made in Bamberg“. En wat dan 80 jaar geleden begon met de fabricage van elektrische gebruiksartikelen is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke bedrijven in de internationale lichtbranche. Meer dan 600 medewerkers wijden zich elke dag opnieuw met hart en ziel aan een belangrijke taak: de ontwikkeling en productie van armaturen van de hoogste kwaliteit.

Het is een plicht aan kwaliteitsnormen te voldoen. Wij nemen dit op ons.
Kwaliteit betekent voor ons, geen compromissen sluiten. Wij werken nauwkeurig en oplossingsgeoriënteerd. Wie dagelijks meer dan 20.000 hoogwaardige lichtwerktuigen vervaardigt, kan de constante kwaliteit ervan uitsluitend door 1 maatstaf garanderen: RZB Lighting legt zichzelf op dat ze zo dicht mogelijk bij de perfectie willen komen.

Philippe englebert
0475 24 09 13
philippe.englebert@rzb-lighting.com

Wim Cloet   
+32 (0) 478 71 84 02
wim.cloet@rzb-leuchten.de

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Rheinstrasse 16
96052 Bamberg
België
Telefoonnummer 0475 24 09 13 E-mailadres philippe.englebert@rzb-lighting.com Website rzb.de

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details