Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Terug naar overzicht

Schöck België BV

De Schöck Groep is actief met 14 bedrijven over de hele wereld en ongeveer 900 medewerkers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland, waar het succesverhaal van oprichter en bouwkundig ingenieur Eberhard Schöck in 1962 begon. Zijn baanbrekende uitvindingen stroomlijnden de bouw en stelden nieuwe normen.

Ons bedrijf richt zich vooral op de ontwikkeling van kant-en-klare componenten die deel uitmaken van het constructieve ontwerp en een belangrijke bijdrage leveren aan de bouwfysica, zoals het minimaliseren van koudebruggen in gebouwen. Met ons nieuw product Schöck Sconnex® verdwijnt de laatste bouwknoop. Deze thermische onderbrekingen maken het mogelijk om de bouwschil volledig thermisch te isoleren. Met meer dan 12.000 types en oplossingen voor het thermisch onderbreken van beton en staal, is Schöck de toonaangevende specialist in deze sector, zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten.

Naast productinnovaties hecht Schöck bijzonder veel waarde aan ondersteuning gedurende het hele project, van de planning- en ontwerpfase tot en met de montage op de werf. Want echte kwaliteit gaat niet alleen om het product, maar ook om de plaatsing en opvolging!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
België
Telefoonnummer +32 (0)9 261 00 70 E-mailadres info-be@schoeck.com Website schoeck.com

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details