NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

SieMatic

Wanneer design en innovatie hand in hand gaan, wordt er geschiedenis geschreven. Vorig jaar vierde SieMatic niet alleen zijn 90e verjaardag, maar ook de 60e verjaardag van de eerste greeploze keuken. De voor zijn tijd vooruitstrevende keuken zonder zichtbare handgrepen, wordt tot op vandaag gezien als een designklassieker. Hoogwaardige materialen in combinatie met jarenlange expertise, zo creëert SieMatic keukens die – ongeacht het budget en de grootte van de ruimte – precies zijn afgestemd op ieders specifieke wensen en behoeften.

‘Timeless by tradition’ is de slogan waarmee SieMatic zich profileert als icoon van tijdloze kwaliteit en design. Getuige daarvan is de nieuwe SLX PURE waarmee SieMatic de greeploze keuken opnieuw heeft uitgevonden. De SieMatic SLX PURE kon maar liefst 3 internationale vakjury’s overtuigen en behaalde dit jaar een design award-hattrick (een Iconic Awards 2020, iF Design Award 2020 en een Red Dot Design Award 2020). Keuken en leefruimte worden één dankzij het innovatieve ontwerp met exclusieve materialen, juiste verhoudingen, transparante onderdelen en een boeiend lichtspel. Key design focus van de SLX PURE is de nieuwe greeplijst die wordt gecombineerd met een slanke maatvoering van 6,5 mm. De in de greeplijsten geïntegreerde lichtbanen zorgen bovendien voor een verrassend lijnenspel dat onder meer het zwevend effect van het werkblad accentueert.

De SLX PURE is het neusje van de zalm van de SieMatic PURE collectie. Omdat smaken nu eenmaal kunnen verschillen, heeft SieMatic in totaal 3 stijlwerelden ontwikkeld met naast PURE ook een URBAN en CLASSIC collectie. De SLX PURE keuken beweegt zich in het luxe segment maar SieMatic wil, nog meer als voorheen, ook de hand reiken naar de generation Y die op zoek is naar een kwalitatieve, betaalbare en stijlvolle keuze. Zo kan er gekozen worden voor meer budgetvriendelijke afwerkingsmaterialen zoals kunststof of semi-lak, zonder weliswaar in te boeten aan kwaliteit en tijdloos design.

Voor meer informatie over de verschillende stijlwerelden: www.siematic.com

algemene informatie

Adres Sint-Aldegondiskaai 40
2000 Antwerpen
België
Telefoonnummer 03 658 25 26 E-mailadres [email protected] Website siematic.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details