Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Terug naar overzicht

Solidor

Solidor is een Belgisch familiebedrijf dat werd opgericht in 1978 en is pionier in het produceren van regelbare terrasdragers voor houten planken, betontegels en keramische tegels. De terrasdragers kunnen traploos in de hoogte worden geplaatst van 1 centimeter tot meer dan 1 meter met behulp van verlengstukken. Daarbij passen ze zich niet alleen aan in de hoogte, maar ook aan de ondergrond.

Naast een brede waaier aan eigen oplossingen en standaardproducten, wordt een bijzondere aandacht besteed aan specifieke oplossingen in functie van de noden van elke individuele klant. Sinds de oprichting in 1978 heeft Solidor een geheel nieuwe generatie producten gecreëerd. Dankzij continue investeringen in hoogtechnologische machines en personeel produceert het bedrijf complexe extrusieprofielen voor tal van toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland. Als toonaangevende producent in haar sector staat Solidor synoniem voor kwaliteit, snelheid en service.

Solidor heeft vanuit haar basis een duidelijke visie en missie ontwikkeld: het streven naar een uitzonderlijk hoog en constant kwaliteitsniveau in producten en diensten voor haar klanten. Dit doel willen we bereiken door hardnekkig te investeren in een state-of-the-art machinepark, in onderzoek en ontwikkeling en door met oplossingen te komen die voldoen aan alle huidige en toekomstige behoeften van de markt en op die manier naar de wensen van de consument te voldoen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Kouterstraat 11b
8560 Wevelgem
België
Telefoonnummer +32 56 41 35 70 E-mailadres info@solidor.be Website solidor.be

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details