NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

TRILUX Benelux

Dit is TRILUX

TRILUX is een Duits Familiebedrijf met ruim honderd jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van professionele verlichtingsinstallaties voor binnen en buiten. Als marktleider voor technische verlichtingsoplossingen in Duitsland staat innovatie en technische vooruitgang altijd in de focus.

Vanuit onze Light Campus in Amersfoort (Nederland) en de kantoren in Mechelen en Namen bedienen wij met ruim 65 lichtprofessionals de verlichtingsmarkt in de Benelux. Het team bestaat uit ervaren lichtadviseurs en ligtingdesigners met als focusmarkten office, industry en retail. Naast het leveren van het product (verlichtingsarmatuur) hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkelt tot full-service aanbieder. Wij leveren desgewenst het lichtplan, klantspecifiek maatwerk oplossingen in onze fabrieken in Duitsland en Spanje, lichtsturing, montage, onderhoud, financieringsconcepten en cloud monitoring services.

Get inspired by light

Speciaal voor de architect ontwikkelde TRILUX het interactieve digitale magazine Get Inspired By Light, met praktijkverhalen, leuke events en visies uit de wereld van ‘het licht’. Lees het magazine online op www.getinspiredbylight.com

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

20191121 DWA_DSC1100

algemene informatie

Services Verlichting Adres Generaal de Wittelaan 9/18
2800 Mechelen
België
Telefoonnummer +32 15 29 36 10 E-mailadres [email protected] Website trilux.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details