NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

V-ZUG

Sinds 1913 stevige wortels in Zwitserland.

V-ZUG is al meer dan 100 jaar de absolute marktleider in Zwitserland op het gebied van huishoudtoestellen. Sinds 1913 ontwikkelt én produceert het bedrijf in het hart van Zwitserland innovatieve toestellen van absolute topkwaliteit voor de keuken en de wasplaats. De toestellen zijn er niet alleen op gericht om het dagelijkse leven van ons allen makkelijker te maken, maar ze willen ook elke dag opnieuw inspireren.

Dat is wat V-ZUG belooft: ‘Swiss perfection for your home’ of: ‘De Zwitserse perfectie (voor uw) thuis.’

In Zwitserland groot geworden
Zwitserland is het land van vernuft en design, van horlogemakers en multifunctionele zakmessen, maar ook van overweldigende natuur en heerlijk eten. In het midden van het land ligt het levendige en welvarende economische gebied Zug. Hier, in het hart van Zwitserland, liggen de wortels van V-ZUG, niet alleen geografisch, maar ook ideologisch. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en gedurende deze eeuw zijn de typische karakteristieken van het land versmolten met de waarden van de onderneming. Dat ze trots zijn op hun afkomst, is tot op heden terug te vinden in de bedrijfsnaam: ‘V’ staat voor de geschiedenis als verzinkerij, ‘ZUG’ voor de trouw aan de regio Zug en aan Zwitserland, waar alles begon.

Het best bewaarde geheim van Zwitserland.
V-ZUG bleef lang een goed bewaard geheim buiten de Zwitserse landsgrenzen. Maar omdat iedereen waar ook ter wereld de Zwitserse innovatiekracht, precisie en kwaliteit op prijs weet te stellen, besloot het bedrijf in 2010 om hun hoogwaardige huishoudtoestellen ook buiten de Zwitserse landgrenzen aan te bieden. Ze kozen die markten zorgvuldig, om zo te verzekeren dat de veeleisende klanten ook daar een uitmuntend assortiment premiumapparatuur aangeboden krijgen, met de gekende, uitstekende V-ZUG service.

Geen compromissen.
Het assortiment van V-ZUG inbouwtoestellen is uitgebreid. Bakovens, combi-stoomovens, koelkasten, vaatwassers, wijnklimaatkasten, afzuigkappen, vacuum- en warmtelades, kookplaten, CoffeeCentres: alles om je keuken stijlvol, hoogwaardig én compleet uit te rusten. Ook zijn de apparaten qua design en functionaliteit perfect op elkaar afgestemd, waardoor je op vlak van esthetiek én gebruiksvriendelijkheid geen compromissen hoeft te sluiten.

Pioniers in stoom.
Moeten we dan toch één favoriet kiezen, dan is dat zeker de CombiSteamer. Wat niet veel mensen weten, is dat het V-ZUG was die in 2001 voor het eerst een combi-stoom bakoven op de markt bracht voor huishoudelijk gebruik. Zwitsers zijn een bescheiden volk, maar deze technologische verwezenlijking hadden ze eigenlijk veel luider van daken mogen schreeuwen, want deze ontwikkeling heeft het bakken, bereiden en het heropwarmen van maaltijden volledig veranderd. Net als een Zwitsers zakmes is ook de CombairSteamer uiterst multifunctioneel. De oven biedt zelfs enkele gepatenteerde functionaliteiten zoals SlowCooking, AutoBraad en Hete lucht vochtig, die van koken echt kinderspel maken.

V-ZUG bouwt aan de toekomst.
Zwitserland blijft de thuisbasis van V-ZUG. Om het blijvende succes van de onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en productie te kunnen garanderen, bereiden ze hun industriële site voor op de toekomst. Tegen 2033 staat er op hun terreinen een volledig nieuwe wijk die de positie van V-ZUG als bedrijf, van Zug als industriële vestigingsplaats en van Zwitserland als productieland zal versterken.

Nog meer redenen om voor V-ZUG te kiezen? Bezoek onze website.

V-ZUG huishoudtoestellen staan voor absolute topkwaliteit, geraffineerd design en uiterste betrouwbaarheid. Dat merk je aan elk detail. SteamFinish voor een onberispelijke, briljante glans van je glazen in je vaatwasser, MonoFridge, die je ultieme flexibiliteit in je koelkast biedt, of Vacuisine voor een sterrenkeuken bij jou thuis. Van ontwikkeling en productie in Zug tot het gebruik van de toestellen in het thuis van de klanten, dit soort details maken écht het verschil.

algemene informatie

Services Fabrikant inbouwtoestellen Adres Evolis 102
8530 Harelbeke
België
Telefoonnummer +32 (0)56 616000 E-mailadres [email protected] Website vzug.com/be/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details