NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Brio Group

Het totaalpakket voor ondernemers in badkamers, keukens & totaalinterieur.

Brio Group is sinds vele jaren jouw B2B one-stop-shop voor keukens, badkamers en totale interieurinrichting.  Bij Brio Group spelen doordachte partnerships de hoofdrol. Wij streven steeds naar een diepgaand engagement tussen succesvolle ondernemers in (totaal)interieurbouw, hun klanten én onze leveranciers in hoogwaardige producten.

Het recept? De combinatie van de kennis van écht Belgisch vakmanschap met het uitermate krachtige netwerk van onze aankoopgroepering. Op deze manier willen we onze partners een totale overheadservice aanbieden in keuken, badkamer en totaalinterieur.

Concreet ontzorgen we op het vlak van aankoopvoordeel, hoogwaardige producten en diverse diensten. Op deze manier kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren aan de meest gunstige voorwaarden, terwijl ze zich volledig kunnen focussen op hun corebusiness.

Brio diensten:

Brio Collection: Ons gamma beschikt over meer dan 100  keuken-, badkamer en interieurmerken, variërend van sanitair tot hoogwaardige keukenapparatuur, inclusief een breed assortiment aan werkbladen.

Brio Deals: Als Brio-partner kun je genieten van de beste aankoopvoorwaarden. Daarnaast bieden we ook een extra pakket aan in de vorm van Group Deals.

Brio Academy: Onze Brio Academy biedt een breed scala aan productenopleidingen, salestrainingen en nog zo veel meer.  Wij organiseren opleidingen en events op maat.

Brio Branding: Brio staat op elk vlak klaar voor haar partners, dus ook wat communicatie betreft. We bieden een volledige ondersteuning aan.

Een bijkomend voordeel is dat onze partners mee de vruchten plukken van ons voorraadplatform E.C.K. en de overkoepelende Connect+ Group. Daarvan maken naast Brio ook Exellent, Selexion, Expert e.a. deel uit. De kracht van de groep is een absolute asset. Dankzij deze integratie kan Brio een volledig pakket op maat uitwerken voor haar partners.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Inkooporganisatie Adres Magazijnenstraat 10
2235 Hulshout
België
Telefoonnummer +32 (0)15 228209 E-mailadres [email protected] Website brio-group.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details