NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

KWC Professional

Voor de toekomst is een verleden nodig

De waarde van een merk is opgebouwd uit vier belangrijke factoren, waarvan originaliteit, bekendheid en waardering er drie zijn. De vierde en belangrijkste is de kwaliteit, die over een langere periode absoluut hoogwaardig en betrouwbaar moet blijken te zijn.

De geschiedenis en continuïteit van een merk worden steeds belangrijker, vooral in deze tijd van steeds kortere halveringstijden. Zo is de traditionele geschiedenis van groot belang voor KWC. Sinds 1874 staat het bedrijf als hoogwaardige fabrikant van particuliere keuken- en badkamerkranen voor inventiviteit, design en het beste Zwitserse vakmanschap. Al in 1911 voorzag K+W, zoals het bedrijf toentertijd heette, het legendarische luxehotel Negresco in Nice (FR) van kranen. Het Grand Hotel Ritz in Parijs volgde al snel daarop.

Elke toiletruimte kan prachtig en uitnodigend zijn
KWC richt zich op publieke, semi-publieke en commerciële sanitaire faciliteiten. Het bedrijf ontwikkelt doorlopend intelligente innovaties voor openbare wasruimtefaciliteiten en is toonaangevend in de branche. Hierbij ligt de aandacht van KWC vooral op de ontwikkeling van complete sanitaire systemen, waarbij een lange levensduur, uitstekende kwaliteit, functionaliteit en design centraal staan.

Onder de naam KWC Professional ontwikkelt en levert het van oorsprong Zwitserse bedrijf innovatieve systeemoplossingen voor sanitaire ruimten in publieke en commerciële gebouwen. Denk ook aan douche- en kleedruimten en toiletgelegenheden in schoolgebouwen en sportcomplexen. Aan dit soort professionele toepassingen worden andere eisen gesteld dan aan de sanitaire voorzieningen in de keuken en badkamer van een woning, zowel wettelijk als door gebruikers. Hygiëne en veiligheid als topprioriteit


Enkele ontwikkelingen en toepassingen van KWC:

Naadloos gevormd gebruiksgemak
KWC MEDCARE, veel patiënten in ziekenhuizen en zorginstellingen willen onafhankelijk blijven en niet afhankelijk zijn van verplegend personeel tijdens het wassen. De badkamer armaturen moeten aan deze eis kunnen voldoen. De MEDCARE wastafels die speciaal ontworpen zijn voor barrièrevrije badkamers houden rekening met de behoeften van mensen met fysieke en visuele beperkingen. De zacht vloeiende en slanke vorm van de nieuwe, roll-under MEDCARE wastafels maakt de badkamer gemakkelijk te gebruiken.

Het uitgebreide assortiment MEDCARE wastafels omvat meer dan 20 verschillende uitvoeringen, ideaal voor combinatie met de F4LT-Med thermostatische ééngreepsmengkranen uit de KWC Professional serie.

Elegantie in de badkamer
De KWC Thermostaat Choice is een innovatieve en toch betaalbare douche-armatuur, die een comfortabele gebruikerservaring in een elegante en slanke behuizing biedt. De ergonomische drukknop zorgt voor een intuïtieve waterregeling, terwijl de zijdelingse draaiknop een nauwkeurige temperatuurkeuze mogelijk maakt. Deze thermostaat combineert comfort en modern design in elke badkamer.

Hygiënisch en fris
Gebrek aan netheid, hygiëne en vandalisme leiden vaak tot chaos in openbare wc- en urinoirruimten. Wij pakken dit probleem aan, namelijk met robuuste en stabiele uitrustingsoplossingen.

Het RVS wandurinoir met afgeronde bassinvorm voldoet optimaal aan de hygiënevereisten op vlak van afwatering en onderhoudsvriendelijkheid bij intensief gebruik.

Kortom, de expertise van KWC
KWC is wereldwijd dé toonaangevende specialist in sanitair. Wij bieden innovatieve en slimme sanitaire oplossingen uit eigen productie. Wij zijn er bijzonder trots op dat we nog steeds 90% van onze producten in onze eigen fabrieken produceren. Door continu te investeren in onderzoek en ontwikkeling zijn we in staat onze kennis voortdurend uit te bouwen en te verbeteren.

Vanaf de tekentafel meedenken over de complete inrichting van een sanitaire ruimte. Dat kun je met een gerust hart aan KWC Group AG overlaten, gespecialiseerd in kranen en systeemoplossingen voor de (drink)watervoorziening in woningen, bedrijven en instellingen.

algemene informatie

Services Sanitair Adres Churchillsteenweg 10
9320 Aalst
België
Telefoonnummer +32 (0)53 60 31 52 E-mailadres [email protected] Website www.kwc.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details