NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Verolift

Kwaliteitsvolle en duurzame liften

Verolift heeft meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van liften. Het bedrijf monteert liften voor woningen en appartementen, geschikt voor privé, professioneel of commercieel gebruik. Ook voor modernisatie, onderhoud, depannage (24/7) en herstellingen kun je er terecht.

Ervaren familiebedrijf
Familiebedrijf Verolift wordt gerund door vader en zoon, Gennaro en Françis Verrone. Zij hebben zelf jarenlange ervaring en kennen elk van hun producten dus door en door.

Alles gebeurt bij Verolift onder één dak. Het Verolift team bestaat uit eigen adviseurs, monteurs, keurders en technici. Iedereen wordt er correct opgeleid en bijgeschoold. Je haalt met andere woorden echte specialisten in huis.

Ruim aanbod liften
Bij Verolift kun je terecht voor een ruime waaier lifttypes. Huisliften, traditionele personenliften, liften met een beperkte put en schachtkop, liften specifiek voor de zorgsector, autoliften … je vindt het er allemaal. Op zoek naar een speciale lift op maat of buiten standaard? Hierin blinkt Verolift uit! Wil je bijvoorbeeld een bedrukte liftwand, speciale verlichting, een gepersonaliseerde vloer of een lift verstopt achter de deur? De mogelijkheden zijn eindeloos.

‘Onze lift, uw comfort’
Deze slogan draagt het bedrijf uit op elk vlak. U mag een kwalitatieve, veilige en duurzame lift, conform het ISO-9001-certificaat en geldende reglementering verwachten. Daarnaast krijgt u van offerte tot na de indienststelling een duidelijke communicatie van het hele team. Verolift levert topservice de klok rond, het hele jaar door. U mag rekenen op een snelle en accurate servicedienst.

Ervaar het zelf
Je kunt het comfort en de kwaliteit van de liften zelf ervaren in de showroom. Ontdek, bekijk en voel de vele materialen, kleuren en opties … en sta versteld van de veelzijdigheid! Het Verolift-team geeft je graag een persoonlijke demonstratie en helpt je verder in de zoektocht naar je ideale lift.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Liften en trappen Adres Xavier de Cocklaan 44
9831 Sint-Martens-Latem
België
Telefoonnummer +32 9 240 15 60 E-mailadres hello@verolift.be Website verolift.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details