NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Pitt-solutions

​Pitt-solutions is dé partner voor hoogkwalitatieve projecten op maat, met de focus op gevelbekleding en bijgebouwen. Ook voor sectionale garagepoorten, hekwerk, shutters en lamellendaken kan je bij Pitt-solutions terecht. Pitt-solutions is een sterk groeiend familiebedrijf dat voortbouwt op meer dan 20 jaar ervaring in de sector en de waarden ‘vakmanschap’, ‘partnerschap’ en ‘passie voor het product’ hoog in het vaandel draagt. Door het inzetten op het adviseren en ontzorgen van klanten en duidelijke en eerlijke communicatie en projectopvolging maken we het verschil.

Gevelbekleding

Bij Pitt-solutions kan je terecht voor gevelbekleding in hout, aluminium, HPL-platen, of andere materialen. Of wat dacht je van een exclusieve look van hout in combinatie met aluminium? Pitt-solutions denkt met je mee. We vertrekken vanuit de woondroom van onze klanten en gebruiken onze expertise om de klant wegwijs te maken in het ruime aanbod van gevelbekledingsmaterialen. Naast de eindeloze keuze aan kleuren, is vormgeving een grote troef van aluminium of houten gevelbekleding. Een geprofileerde aluminiumgevel, verticale of horizontale lamellen in hout of aluminium, met zichtbare latjes of vlakke oppervlaktes, de keuze is aan jou.

Pitt-concept

Pitt-concept is eigenlijk zoveel als een technisch hoogstandje, waarbij deuren, poorten, hekwerk en shutters nagenoeg naadloos en in hetzelfde vlak van de gevel geïntegreerd worden, zonder niveauverschillen. Resultaat: een moderne, stijlvolle look voor je woning.

Belangrijk bij het creëren van een geïntegreerde gevel is maatwerk, of noem het gerust millimeterwerk. Want dit concept vraagt afwerking tot in het detail, deuren en garages mogen niet langer zichtbaar zijn in het geheel. Bij Pitt-solutions hebben we hiervan onze sterkte gemaakt. Getuige daarvan zijn onze knappe realisaties, waar we bijzonder trots op zijn.

Bijgebouwen

Op zoek naar een plek om te relaxen, genieten, werken en feesten? Of een carport om je auto onder te zetten? Pitt-solutions maakt bijgebouwen voor verschillende doeleinden. De basis van onze buitengebouwen is houtskeletbouw, de bekleding is mogelijk in verschillende materialen (hout, aluminium, HPL,…). Ook hier kunnen we ons Pitt-concept toepassen om de garagepoort, deur, … naadloos te laten ‘verdwijnen’ in de gevel van je bijgebouw. Met Pitt-solutions stem je de functies en esthetiek van je bijgebouw af op je persoonlijke wensen en de stijl van je huis en tuin.

Garagepoorten

Voor elke woning bestaat de juist uitvoering: een sectionaalpoort, dubbele deuren, een zijwaarts wegdraaiende poort, met of zonder raam. Voor elke garageruimte bestaat de perfecte match. Hoewel we rekening houden met bepaalde standaardmaten, maken we garagepoorten steeds op maat. Zo zorgen we ervoor dat de garagepoort naadloos in je gevelontwerp past.

Hekwerk

Hekwerk in hout, staal of aluminium om de toegang tot je eigendom te controleren. Dé manier om op een stijlvolle manier te genieten van de nodige privacy. Door een elektrisch bedieningssysteem, met een afstandsbediening, intercom of codepaneel, beslis jij wie er toegang krijgt. Je kan een draai- of schuifhekken installeren voor een privéoprit, maar ook in een professionele omgeving misstaan deze niet. Wens je dit hekwerk te laten bekleden met dezelfde houten, aluminium of HPL gevelbekleding die op je woning is toegepast? Geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Shutters

Shutters zijn dé opkomende trend om rechtstreeks binnenvallend zonlicht tegen te houden. Je kan de houten of aluminium shutters zowel langs de buitenkant als binnenkant van de ramen plaatsen. Kies je voor een vaste structuur of een shutter waarvan je de lamellen kan draaien naar wens? Wens je de shutter manueel of elektronisch te bedienen? Wij overlopen samen met jou de mogelijkheden, zodat jij enkel nog dient te genieten van het resultaat.

Lamellendaken

Geef je buitenleven een nieuwe dimensie met kwaliteitsvolle lamellendaken. Onze lamellendaken bieden een scala aan mogelijkheden en kun je op diverse manieren toepassen.  Zo kan je kiezen voor screens of glazen schuifwanden om meer geborgenheid te creëren onder je lamellendak. In een oogwenk tover je het lamellendak terug om tot een open structuur. Met de kantelbare lamellen van de lamellen overkapping speel je snel en ook eenvoudig in op veranderend weer. Jij bepaalt de hoeveelheid licht als ook de ventilatie door de stand van de lamellen van jouw lamellendak te veranderen.

Onze beloftes naar klanten:

  • De klant ontzorgen: Opdat het realiseren van jouw woondroom vlekkeloos kan verlopen, stemmen wij de violen gelijk met elke andere betrokken bouwprofessional.
  • Duidelijke en eerlijke communicatie: Van bestelling tot oplevering en nazorg houden we jou op de hoogte van de vorderingen in het project. Je kan rekenen op deskundig en objectief advies inzake concept, design, of materiaalkeuze.
  • High-end quality afwerking: Elk detail telt. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen en werken met ervaren en goed opgeleid personeel en werkploegen die hun vak kennen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services BouwGevelbekledingGaragepoortenShuttersHekwerkLamellendaken Adres Ring Oost 14E
9400 Ninove
België
Telefoonnummer 054/260 270 E-mailadres [email protected] Website pitt-solutions.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details