NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Overname Colt Group door Kingspan

Overname Colt Group door Kingspan

In België bundelen Kingspan Light + Air Belgium (met vestigingen in Sint-Niklaas en Melle) en Colt International nv (met vestiging in Mechelen) nu de krachten. 

Door de overname zet de divisie onder leiding van Liam Mc Daniel zijn acquisitiebeleid verder. Kingspan, wereldleider in hoogwaardige isolatie en bouwmaterialen investeert in goed presterende, innovatieve bedrijven met een sterk groeipotentieel. Kingspan heeft het volste vertrouwen in de business van de Colt Group en wenst diezelfde koers verder te zetten. 

Ondersteund door Kingspan zal verder gewerkt worden aan duurzame oplossingen, waarbij rook -en warmteafvoer, natuurlijke ventilatie, daglicht, Colt Climate concepten, glasdaken en zonwering voor een veilig en comfortabel binnenklimaat zorgen. 

Voor België zullen beide entiteiten Kingspan Light + Air Belgium (met vestigingen in Sint-Niklaas en Melle) en Colt International (met vestiging in Mechelen) opereren onder de naam Kingspan Light + Air Belgium. In de loop van 2021 zullen beiden ook juridisch één entiteit worden n.a.v. de geplande fusie. Koen De Maeght zal de functie van Managing Director op zich nemen. 

Managing Director, Koen De Maeght legt uit: “Door de geplande fusie en een nog sterker team zullen we in staat zijn projecten, alsook de dienst na verkoop en het onderhoud, nog beter en professioneler te organiseren -en zo de klantentevredenheid- te optimaliseren. 

De tijd is rijp voor een groeistrategie met de gebundelde kennis en ervaring. Kingspan heeft in de afgelopen jaren een stabiel, gezond fundament gelegd om die groei te realiseren. Beide ondernemingen dragen betrokkenheid, gedrevenheid en ondernemerschap hoog in het vaandel.“ 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details