Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Nieuws

Overname Colt Group door Kingspan

Kingspan_Light_+_Air_Logo_JPG_Image kopiëren

21 december 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

In België bundelen Kingspan Light + Air Belgium (met vestigingen in Sint-Niklaas en Melle) en Colt International nv (met vestiging in Mechelen) nu de krachten. 

Door de overname zet de divisie onder leiding van Liam Mc Daniel zijn acquisitiebeleid verder. Kingspan, wereldleider in hoogwaardige isolatie en bouwmaterialen investeert in goed presterende, innovatieve bedrijven met een sterk groeipotentieel. Kingspan heeft het volste vertrouwen in de business van de Colt Group en wenst diezelfde koers verder te zetten. 

Ondersteund door Kingspan zal verder gewerkt worden aan duurzame oplossingen, waarbij rook -en warmteafvoer, natuurlijke ventilatie, daglicht, Colt Climate concepten, glasdaken en zonwering voor een veilig en comfortabel binnenklimaat zorgen. 

Voor België zullen beide entiteiten Kingspan Light + Air Belgium (met vestigingen in Sint-Niklaas en Melle) en Colt International (met vestiging in Mechelen) opereren onder de naam Kingspan Light + Air Belgium. In de loop van 2021 zullen beiden ook juridisch één entiteit worden n.a.v. de geplande fusie. Koen De Maeght zal de functie van Managing Director op zich nemen. 

Managing Director, Koen De Maeght legt uit: “Door de geplande fusie en een nog sterker team zullen we in staat zijn projecten, alsook de dienst na verkoop en het onderhoud, nog beter en professioneler te organiseren -en zo de klantentevredenheid- te optimaliseren. 

De tijd is rijp voor een groeistrategie met de gebundelde kennis en ervaring. Kingspan heeft in de afgelopen jaren een stabiel, gezond fundament gelegd om die groei te realiseren. Beide ondernemingen dragen betrokkenheid, gedrevenheid en ondernemerschap hoog in het vaandel.“ 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via ArchiComm? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details