NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Amani, high-end architectuur voor buitenleven in complete harmonie

Amani, high-end architectuur voor buitenleven in complete harmonie

Strakke lijnen, visuele rust, architecturale elegantie, … Amani is ontworpen met passie en met de ambitie om buiten leven naar een hoger niveau te tillen. Elke pennentrek ervan is minutieus uitgedacht. Elk detail draagt bij aan de esthetische aantrekkingskracht van Amani, of het nu gaat om een designelement of om de naadloze integratie van opties. Maak kennis met high-end buiten leven in zijn meest verfijnde vorm.

Bij het ontwikkelen van Amani liet Renson zich inspireren door de natuur. Zijn kleuren, texturen, voortdurende evolutie, … Elk facet draagt bij aan deze ultieme buitenleefruimte. Amani biedt beschutting voor de momenten die je buiten spendeert, zodat je er comfortabel kan ontspannen, op elk moment en op jouw manier. Met eindeloze personalisatiemogelijkheden stem je je buitenruimte perfect af op jouw wensen. Het geheim? Dat is het doordachte modulaire platform die je unieke configuratie mogelijk maakt. Inclusief high-end design en modern comfort, bekroond met een Red Dot Award 2023 en een iF Design Award 2024.

Architecturale meerwaarde

De optimale integratie van technieken en de onzichtbare bevestigingen dragen bij aan de visuele harmonie die Amani typeert. En dat nodigt uit om te spelen met vormen, lijnen en texturen. De unieke Amani-structuur laat toe om de plaatsing van de kolommen vrij te kiezen en uitkragingen toe te voegen als stijlvolle luifels. Bovendien personaliseer je de uitstraling van je buitenleefruimte met een brede waaier aan kleuren en afwerkingen. Zo wordt Amani een waardevolle toevoeging aan bestaande architecturale concepten. Of je creëert net een echte blikvanger. Voeg de gewenste verlichting toe en combineer tot vier wandinvullingen aan elke zijde: doekzonwering, gordijnen, wandbekledingen, vouw- en schuifpanelen. Allemaal perfect geïntegreerd in een naadloos en evenwichtig geheel.

Een perfecte plek om te ontspannen

Architecturaal ontwerp en intelligente ontwikkeling staan centraal in het verhaal achter Amani. Toch zijn dit slechts enkele van de vele bouwstenen voor een comfortabele buitenbeleving in perfecte harmonie. Amani is verfijnder, completer en meeslepender dan je ooit had kunnen bedenken. Aan jou om alle mogelijkheden te ontdekken en te verkennen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details