NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
CREATIEF AAN DE SLAG MET INTERIEURFOLIES
Een brede waaier van interfolies met een natuurlijke look-and-feel.

CREATIEF AAN DE SLAG MET INTERIEURFOLIES

EEN TWEEDE LEVEN VOOR MEUBELS EN OPPERVLAKKEN

Een winkelinterieur dat dringend nood heeft aan een restyling. Een kantoorruimte die een trendy uitstraling vraagt. Of gebruikte meubels die een tweede leven verdienen. Voor elk van deze cases bestaat een kwaliteitsvolle, kostenefficiënte, snelle en vooral duurzame oplossing: de interieurfolies van Vink. Maak kennis met architecturale zelfklevende folies in meer dan duizend verschillende patronen. De gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos.

Al meer dan een halve eeuw is de groothandel Vink uit Heist-op-den-Berg voor heel wat professionals een vertrouwde partner voor de levering van kunststof halffabricaten. Binnen een uitgebreid gamma van oplossingen vormen interieurfolies een van de topcollecties van de verdeler. De toepassing van interieurfolie wordt alsmaar populairder en dat is geen toeval. De voordelen ervan zijn namelijk oneindig.

Het Vink-aanbod bestaat uit kwalitatieve, zelfklevende designfolies met natuurlijke en industriële patronen. Klanten uit alle sectoren – horeca, gezondheidszorg, vastgoed, retail, rail, events – maken dankbaar gebruik van interieurfolie voor het restylen van ruimtes of om meubilair, wanden en liften een tweede leven te geven.

Wil je je als installateur uitleven in creatieve 3D-toepassingen?

Brede waaier van inspirerende patronen

Met meer dan duizend unieke patronen en structuren vind je als klant meteen je gading binnen het gamma interieurfolies van Vink. Met 3M Di-Noc Architectural Finishes en Bodaq Interior Film biedt de groothandel de meest kwalitatieve merken in de markt aan. Het voorraadprogramma van Vink bestaat uit meer dan 500 inspirerende patronen, die bovendien snel leverbaar zijn. De Vink-interieurfolies zijn handig ingedeeld naar functionaliteit en look-and-feel. Van slijtvaste afwerkingen tot abstracte vormen. Van een elegante textiellook tot ruwe industriële motieven. Of van geoxideerd metaal tot realistische houtnerfstructuren. Laat ons even inzoomen op de belangrijkste troeven…

Natuurlijke look

De interieurfolies van Vink hebben de look-and-feel van natuurlijke en hoogwaardige materialen, zoals hout, steen, leder, metaal of marmer. Ideaal dus om dure meubels en oppervlakken op een snelle en kostenvriendelijke manier een nieuwe uitstraling te geven en maximaal in te zetten op hergebruik, met minder afval.

Deze folies zijn zeer goed vervormbaar en dus uiterst geschikt voor interieurdecoratie. Zo til je de restyling van deuren, kasten, liften en wanden een niveau hoger. Ook mooi meegenomen: de snelle en makkelijke bevestiging, zonder hinderlijke en tijdrovende (breek)werken. Elke ervaren installateur gaat graag aan de slag met de 3M Di-Noc en Bodaq interieurfolies.

Een toepassing van interieurfolies in de praktijk: voor…

Uitmuntend in kras- en vlaktesten

Nog een belangrijke troef: de hoge krasbestendigheid, gecombineerd met een groot onderhoudsgemak. Bij kras- en vlektesten scoren zowel 3M- als Bodaq-folies uitstekend ten opzichte van traditionele materialen zoals melamine en fineer. Liften, deuren en kasten in onder meer de horeca- en zorgsector krijgen het vaak hard te verduren. Via Abrasion Resistant-versies biedt Vink referenties aan met een extra kraswerende hard coat, inzetbaar voor de meest veeleisende toepassingen.

Goed om weten is dat 3M twaalf jaar garantie geeft op folies voor binnengebruik. Op Exterior-versies – dus voor buitentoepassingen – geniet je tien jaar garantie. Bij Bodaq geldt een garantietermijn van tien jaar voor interieurfolies.

… en na!

Brandcertificaten? Check!

Ook brandveiligheid is een aspect waarop zowel 3M als Bodaq hard inzetten. De interieurfolies van beide merken werken brandvertragend. Op basis van brandwerende testen beschikken hun interieurfolies over de nodige brandcertificaten. In Duitsland is 3M Di-Noc gecertificeerd in de railsector, omdat hier de hoogste eisen gelden op het vlak van brandveiligheid in onder meer treinen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details