NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
De kracht van graniet
Reginox: “De Lyon 900 spoelbak is erg bijzonder qua design door de organische vormen in het afdruipgedeelte.”

De kracht van graniet

De spoelbakken en de keukenkranen vormen wellicht de meest gebruikte combinatie ‘producten’ in de keuken. En precies op die beide producten zet Reginox actief in, met een breed assortiment keukenkranen om aan alle smaken te voldoen en met twee nieuwe lijnen die worden toegevoegd aan het reeds bestaande Regi-Granite assortiment spoelbakken.

Reginox beschikt over vele spoelbakkenopties waaronder dus ook deze uit de Regi-Granite-lijn. “Deze worden gemaakt van een speciale mix van graniet en een synthetische hars”, legt Reginox ons uit. “En omdat allerlei uitvoeringen beschikbaar zijn, samen met een mooie keuze qua kleuren, is er een oplossing voor elk type keuken.” Met de vier tot nu toe beschikbare designs – Amsterdam, Harlem, Breda en Texel – nam Reginox ons mee door Nederland. Met de twee nieuwe lijnen gaat Reginox de Franse toer op. Paris en Lyon worden namelijk aan de Regi-Granite-familie toegevoegd.

Zeven modellen in vijf mogelijke kleuren, de Paris-lijn brengt spoelbakken met een luxe-uitstraling naar elke keuken.

Luxe spoelbak

De Paris-lijn bestaat uit zeven modellen die elk in vijf kleuren verkrijgbaar zijn: Black Silvery, Caffe Silvery, Grey Silvery, Pure White en Pure Black. Elke spoelbak uit deze lijn wordt geleverd met een rvs push pop-up en design-afdekplaat voor het verbergen van de zeef. “Dit geeft Paris de luxe-uitstraling die het verdient”, aldus de fabrikant. Twee rvs rekjes worden eveneens standaard meegeleverd. Deze zijn handig inzetbaar als afdruiprek, pannenonderzetter en afkoelrooster.

Oogstrelend design

Van Paris gaat het naar Lyon. “De Lyon 900 spoelbak is echt wel uniek”, klinkt het bij Reginox. “De organische vormen in het afdruipgedeelte maken de spoelbak qua design erg bijzonder.” Lyon wordt geleverd in de kleur Pure Black waarbij de bijpassende zwarte afdekplaat en de zwarte push pop-up aantrekkelijke aanvullingen zijn op het ontwerp. “Meer zelfs, ze bekrachtigen het moderne ontwerp van deze werkelijk oogstrelende spoelbak”, benadrukt Reginox.

De ideale keukenkraan brengt design en functionaliteit samen.

Kranen met kwaliteit

De ideale keukenkraan brengt design en functionaliteit samen. Het intensief gebruik van de kraan maakt dat het voor Reginox een uitgemaakte zaak is om in te zetten op het gebruiksgemak ervan. “De hendels zijn veelal standaard afgesteld op 0-90 graden”, horen we bij Reginox. “Deze startpositie garandeert voldoende werkruimte op het werkblad.” Met ook pull-out kranen met een uittrekbare uitloop in het assortiment biedt Reginox bijkomende handige kraanmogelijkheden aan. De slijtvaste nylon slangen hebben, met een minimale lengte van 40 centimeter, een groot bereik waardoor ook de hoeken van de spoelbak goed schoon te maken zijn. “En wat dan gezegd van de kleurstelling van de kraan”, besluit de fabrikant. “Simpelweg alles is mogelijk. Het mooiste resultaat ontstaat wanneer de kraan en de spoelbak met elkaar matchen. Bij Reginox kan je kiezen uit chroom, geborsteld rvs en de kleuren goud, koper, gun metal, zwart en wit.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details