NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Een allesomvattend programma
Elegant afgewerkte venstertabletten met facetgeslepen rand.

Een allesomvattend programma

De passie voor de ontwikkeling van innovatieve producten uit nieuwe materialen en de realisatie van duurzame toepassingen, zowel interieur als exterieur, druipt er af bij LoCra. Voor de tuinschermen, terrasplanken en venstertabletten doet het een beroep op de kwaliteitsvolle producten van Lignodur® terwijl het binnen LoCra Interieur een uitgebreid assortiment binnenafwerking bij elkaar brengt.

Onderhoudsvriendelijke elegantie

Een doordachte mix van kunststof (polymeren van hoge kwaliteit) en hout (enkel snelgroeiende binnenlandse houtbestanden) is de basisgrondstof waarmee robuuste tuinschermen, terrasplanken en venstertabletten worden vervaardigd. Deze Lignodur® venstertabletten topline LD 36 en masterline LD 40 met een attractief design en een onderhoudsvriendelijk karakter bestaan in een uitgebreid pallet kleuren, verschillende breedtematen en een interessante lengtemaat van 6000 millimeter.

Ramen en deuren, maar ook rolluik- en gordijnkasten worden mooi afgewerkt met LoCra-Interieuroplossingen.

Bovendien beschikken zowel de venstertabletten als de eindkappen over dezelfde facetgeslepen rand wat een uniforme, elegante afwerking oplevert. Een hoogwaardige en robuuste laminaatfolie beschermt het oppervlak tegen UV, tegen hoge en lage temperatuur (bestand tussen -30°C en +70°C), vuur (brandklasse B2-zelfdovend materiaal) en vocht. Het geringe gewicht van de tabletten en het gemak waarmee de verwerking gebeurt, simpelweg met de gebruikelijke gereedschappen, klinkt als muziek in de oren van de schrijnwerker.

In alle kamers

LoCra-Interieur is dan weer een onderhoudsvriendelijke binnenafwerking voor ramen en deuren van kunststof, aluminium en hout. Toepasbaar in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. En in alle kamers van een woning. De basis is steeds een vochtwerend mdf (V313) dat wordt bekleed met een dampdichte kunststof renolit folie in één van de drie beschikbare kleuren: wit, crème of crème met houtnerfstructuur. Hiermee worden toepassingen voor de afwerking van ramen en deuren gemaakt, maar ook voor rolluik- en gordijnkasten. Een uitgebreid standaardassortiment staat ter beschikking. Indien nodig kunnen projectmatig modellen op maat worden gemaakt. De raamafwerking binnen enkele jaren een kleurtje geven, kan perfect zonder dat het invloed heeft op het materiaal en de specifieke eigenschappen ervan.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details