NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Novy Easy 90 Prestige: De Evolutie van Werkbladafzuiging

Novy Easy 90 Prestige: De Evolutie van Werkbladafzuiging

Minimalisme in de keuken krijgt een nieuwe definitie met de Novy Easy 90 Prestige, de nieuwste innovatie in ons gamma van werkbladafzuiging. Deze elegante combinatie van efficiëntie, handige functies en een subtiel en strak design heeft de Novy Easy-reeks sinds de lancering doen uitgroeien tot één van de populaire modellen binnen het gamma van de werkbladafzuiging.

Wat maakt de Novy Easy 90 Prestige zo opmerkelijk?

Het begint met de elegante en solide draaiknoppen, vervaardigd uit zwart gepoedercoat aluminium. Deze knoppen, vervangen de traditionele touch bediening en bieden niet alleen een stijlvolle esthetiek maar samen met de 90 cm brede kookplaat zorgen ze ook voor een extra groot kookoppervlak. De tactiele kwaliteit van de draaiknoppen, met hun precieze klikken die voelbaar zijn, onderstrepen de moeiteloze bediening van deze elegante kookplaatafzuiging voor zowel het kook- als afzuiggedeelte.

De octagonale flexzones die ook gekoppeld kunnen worden, zijn strategisch gerangschikt rond de centraal geplaatste afzuiging, subtiel verborgen achter een elegant zwart metalen rooster. Deze krachtige, maar fluisterstille afzuigkap, start automatisch wanneer nodig en verwijdert kookdampen zonder moeite dankzij de geoptimaliseerde luchtstroom.

Een van de opvallende kenmerken van de Novy Easy 90 Prestige is zijn flexibiliteit. Het kan worden geïnstalleerd voor externe luchtafvoer of in de standaard energiebesparende recirculatiestand, gebruikmakend van de beproefde Novy Pure 2.0 technologie met een actieve koolfilter die tot wel 450 kookuren meegaat.

De groeiende vraag naar recirculatieoplossingen in keukenventilatie weerspiegelt een bredere trend naar duurzaamheid en energie-efficiëntie. Novy anticipeert hierop door hoogwaardige recirculatiesystemen aan te bieden die niet alleen de lucht zuiveren van geuren en vet, maar ook duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn.

Daarnaast beschikt de Novy Easy 90 Prestige over een energiezuinige motor met een A+++ energielabel, uniek in zijn soort en in de markt.

Naast zijn geavanceerde technologieën, biedt de Novy Easy 90 Prestige ook een scala aan handige automatische functies, zoals de herkenningsfunctie voor kookpotten en de aankookautomaat, waardoor koken een intuïtieve ervaring wordt.

En laten we het geluid niet vergeten. Novy heeft ervoor gezorgd dat de Easy 90 Prestige extreem stil werkt, dankzij een speciale motor en een akoestisch geoptimaliseerd ontwerp en dit volgens de standaarden waar Novy bekend voor staat.

Met eenvoudige installatie en een slank ontwerp dat voldoende ruimte biedt voor opberglades, zelfs met een recirculatie-installatie en een internationaal gewaardeerde functionaliteit zoals bediening met draaiknoppen, is de Novy Easy 90 Prestige de belichaming van stijl en comfort voor de moderne keuken.

Novy Easy 90 Prestige zal beschikbaar zijn vanaf juni 2024.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details