NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Gedreven door mobiliteit en toegankelijkheid
De vacuümlift: geruisloos, energiezuinig en een bijzonder element in het interieur.

Gedreven door mobiliteit en toegankelijkheid

Met duurzame en kwaliteitsvolle liften het leven eenvoudiger maken. Dat is de missie van ZZED Lift Solution dat zich specialiseert in heftechnieken die de mobiliteit en toegankelijkheid ten goede komen: van goederen- en huisliften tot autoliften die Duitse degelijkheid combineren met maatwerk en daarbij een compromisloze veiligheid garanderen.

De autolift vindt ook zijn weg naar de autoshowroom.

Als doorwinterde specialist op het vlak van heftechnieken is ZZED Lift Solution gespecialiseerd in oplossingen op maat, zowel van de mobiliteitsbehoefte als de concrete woon- of bedrijfssituatie. Dat gaat zowel op voor de hydraulische autoschaarliften als de huisliften met een brede waaier aan oplossingen, waaronder de gepatenteerde vacuümliften. 

Veilig ondergronds parkeren met de ZZED baldakijn autolift.

Stabiliteit en veiligheid troef 

Wat de autoliften betreft, specialiseert ZZED Lift Solutions zich in de extra stabiele, robuuste en veilige hydraulische schaarliften met of zonder personenbegeleiding waarbij de beschikbare oppervlakte steeds wordt geoptimaliseerd. “Aangezien wij maatwerk leveren, gaan wij altijd op zoek naar de beste oplossing in elke situatie”, aldus Kristof Ory van ZZED. Meedenken is het motto. “Bij voorkeur worden we al in de fase van het voorontwerp van de nieuwbouw of renovatie gecontacteerd. Kwestie van het design feilloos te integreren in het architecturaal geheel.” ZZED kan en doet veel, behalve inboeten aan de veiligheid. Er wordt steeds voldaan aan de strenge normen. Ook het onderhoud gebeurt door eigen techniekers, omdat service en kwaliteit nu eenmaal onlosmakelijk verbonden zijn.  

Net als alle ZZED liften voldoet ook de veilige vacuümlift aan de Europese machinerichtlijnen.

Drie toepassingen van de hydraulische autolift

De ZZED autolift kent verschillende toepassingen. Vooreerst kan de schaarlift worden ingebouwd in een bouwkundige schacht afgesloten door sectionaalpoorten. Zowel de poorten als autolift, geschikt voor het vervoer van auto met inzittenden, laten zich bedienen met een afstandsbediening van buiten af. Daarnaast wordt de schaarlift ook toegepast als autoheffer zonder personenbegeleiding. Tot slot ontwerpt ZZED ook baldakijnautoliften met vloerluik dat naar boven wordt getild en bovenaan is afgewerkt met bestratingsmateriaal naar keuze.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details