NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Independent Security Consultants schakelt vitesse hoger naar Audithor

Independent Security Consultants schakelt vitesse hoger naar Audithor

“Omdat we 100% onafhankelijk werken, helpen we bedrijven om geld te besparen, zonder in te boeten aan de kwaliteit van hun veiligheidssysteem”, zegt Kristof Zielinski.

De twee ondernemers zetten sinds 2017 succesvol de tanden in de beveiliging van grotere bedrijven. Van perimeterbeveiliging op het buitenterrein tot de beveiliging van high security ruimtes in het gebouw zelf. En dit onder de naam Independent Security Consultants. Hun drijfveer om zelf een consultancyzaak te starten, is het overaanbod van installateurs en producten. “Door de jaren heen is de securitymarkt zo verzadigd geraakt dat het ongelooflijk moeilijk geworden is om de juiste keuzes te maken”, legt Kristof Zielinski uit. “Als gevolg is correct vergelijken onmogelijk. Zo is Independent Security Consultants (ISC) ontstaan, vanuit de ambitie om de securitymarkt opnieuw duidelijk en overzichtelijk te maken, zowel voor de eindklant als voor de installateurs.”

Tijd nu vonden Kristof Zielinski en Pieter Van Overwalle om met een korte, krachtige bedrijfsnaam uit de hoek te komen. En om Audithor duidelijker te positioneren in de markt.

100% onafhankelijk

Anders dan andere beveiligingsconsultancy-bedrijven werkt Audithor 100% onafhankelijk van leveranciers, installateurs en beveiligingssystemen. “Als gevolg zijn we niet gebonden aan producten en merken”, verduidelijkt Kristof Zielinski. “Zo kunnen we onze klanten naar de juiste beveiligingsoplossing voor zijn specifieke uitdaging leiden. Zonder extra kosten voor toepassingen of systemen die hij niet nodig heeft.” Deze strategie betekent ook een win voor de installateurs. “Want ook zij hebben er alle baat bij om offertes te maken op basis van duidelijke, straightforward bestekken, wat het totale kostenplaatje naar beneden drukt.”

Eerlijke prijs

In een vorig leven waren Zielinski en Van Overwalle zelf installateurs bij grotere beveiligingsfirma’s in ons land. Die doorgedreven praktijkkennis gebruiken ze nu handig in het voordeel van hun klanten. Pieter Van Overwalle: “Onze adviezen zijn technisch heel gedetailleerd uitgewerkt. Zo komt niemand voor verrassingen te staan. Tegelijk kunnen we de prijzen van de installateurs nuchter beoordelen en een eerlijke prijs voor onze klanten bekomen.”

Op die manier garandeert Audithor dat ze met hun consulting en security audit bedrijven helpen om geld te besparen, zonder in te boeten aan de kwaliteit van hun veiligheidssysteem.

Audithor heeft vooral grotere studiebureaus en (multinationale) bedrijven in Vlaanderen in portefeuille. Met Deurne en Aalst als uitvalsbasis wil Audithor dicht bij de bedrijven in de Antwerpse haven en de haven van Gent en Zeebrugge zijn. De focus ligt op consultancy en security audits. En om de klanten te loodsen naar de meest geschikte gekwalificeerde integrator om de veiligheidsoplossing effectief uit te rollen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details