NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
KUBUS organiseert evenement: BIM’mers aan het woord

KUBUS organiseert evenement: BIM’mers aan het woord

In de reeks ‘BIMmers aan het woord’ geeft KUBUS architecten(bureaus) die in een recent of verder verleden de overstap naar Building Information Modeling, kortweg BIM, maakten, via een webinar een podium om te duiden hoe die nieuwe manier van ontwerpen hun leven veranderd heeft. De volgende sessie is het de beurt aan het Brugse architectenbureau Wylein en Partners.

Enkele jaren geleden koos het bureau resoluut voor Archicad als modelleersoftware. Hoe ze daarmee omgingen in hun breed arsenaal aan projecten, van verbouwingen van eengezinswoningen tot nieuwbouw bedrijfsgebouwen, vertellen ze maar al te graag in deze sessie van BIMmers aan het woord.

Ook andere bureaus deelden onlangs hun ervaring met de 3D modelleersoftware Archicad, waaronder het Hasseltse MaMu Architects, het reeds ervaren U/Define en het recent omgeschakelde VG architecten. Klik op de bureaus om de events te herbekijken.

Toch liever een persoonlijke demonstratie op maat van jouw kantoor waar je alle ruimte krijgt om jouw vragen te stellen? Plan dan hier zelf een moment in.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details