Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Nieuws

KUBUS organiseert evenement: BIM’mers aan het woord

KUBUS organiseert binnenkort het evenement: BIM'mers aan het woord | Wylein & Partners - vrijdag 20 november om 14:00 uur

26 oktober 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

In de reeks ‘BIMmers aan het woord’ geeft KUBUS architecten(bureaus) die in een recent of verder verleden de overstap naar Building Information Modeling, kortweg BIM, maakten, via een webinar een podium om te duiden hoe die nieuwe manier van ontwerpen hun leven veranderd heeft. De volgende sessie is het de beurt aan het Brugse architectenbureau Wylein en Partners.

Enkele jaren geleden koos het bureau resoluut voor Archicad als modelleersoftware. Hoe ze daarmee omgingen in hun breed arsenaal aan projecten, van verbouwingen van eengezinswoningen tot nieuwbouw bedrijfsgebouwen, vertellen ze maar al te graag in deze sessie van BIMmers aan het woord.

Ook andere bureaus deelden onlangs hun ervaring met de 3D modelleersoftware Archicad, waaronder het Hasseltse MaMu Architects, het reeds ervaren U/Define en het recent omgeschakelde VG architecten. Klik op de bureaus om de events te herbekijken.

Toch liever een persoonlijke demonstratie op maat van jouw kantoor waar je alle ruimte krijgt om jouw vragen te stellen? Plan dan hier zelf een moment in.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details