NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Nieuwe premium badkamercollectie Antao

Nieuwe premium badkamercollectie Antao

Organische vormen, unieke materialen en natuurlijke kleuren

Dé highlight van het 275-jarig jubileum van Villeroy & Boch is de gloednieuwe premium badkamercollectie Antao. De collectie is ontstaan in samenwerking met kaschkasch. De designers Florian Kallus en Sebastian Schneider lieten zich inspireren door de imperfecte vorm van een dauwdruppel. Ze wilden het rustgevende, ontspannen karakter van de natuur vangen in een collectie en dat is gelukt met Antao. De organische vormen, unieke materialen en natuurlijke kleuren creëren een kalme, evenwichtige feelgood sfeer in de badkamer – net als in de natuur.

Eerste complete collectie

Antao is de eerste complete badkamercollectie van Villeroy & Boch. De collectie bestaat uit diverse meubels, wastafels, spiegels, een toilet, een ligbad én kranen en accessoires. Afhankelijk van de materialen en kleuren die er worden gekozen, bevindt Antao zich in het midden- tot hogere segment. Met de introductie dit jaar van verschillende kranenseries kan er met Antao een complete badkamerinrichting worden gemaakt. De Antao kranencollectie bevat 11 verschillende modellen in de afwerkingen chroom, mat zwart en geborsteld nikkel en hebben dezelfde bijzondere vorm.

Organische wastafel

De vorm van een dauwdruppel is het meest te herkennen in de wastafels. Net als in de natuur is geen druppel hetzelfde. Voor elke wastafel formaat (van 40 tot 65 cm) is een aparte vorm ontwikkeld. Er zijn opzetkommen en meubelwastafels. Ook de kleuren van de wastafels zijn geïnspireerd op de natuur. Naast klassiek glanzend of mat wit, zijn ze ook verkrijgbaar in de trendy matte kleuren Pure Black, Almond en de nieuwe groentint Morning Green.

Alles op zijn plaats

De meubels sluiten perfect aan bij de collectie door de hoogwaardige natuurlijke materialen, fronten met structuur en een harmonieuze kleurkeuze. De meubels zijn er in de trendkleuren Stone Grey, Leaf Green, Midnight Blue, maar ook in hout Honey Oak, Warm Walnut en een paneel in natuursteen. Het onderstel en paneel zijn vrij in te delen – van eenkleurige looks tot spannende combinaties. De binnenruimtes van de meubels zijn overzichtelijk gestructureerd en kunnen worden voorzien van verdeelmodules in eikenhout. De optionele LED-ladeverlichting zorgt ook in het donker voor optimaal zicht. De badkamer is compleet te maken met de organische spiegels, verkrijgbaar in drie uitvoeringen met verlichting.

Tijdloos design

Een hoogtepunt van de collectie is het vrijstaande bad. Het bad vertaalt op natuurlijke wijze het thema van de collectie: een subtiele asymmetrie maakt het bad tot een blikvanger die bovendien voldoet aan de allerhoogste eisen op het gebied van ergonomie en functionaliteit. Gemaakt van het fijnste Quaryl® met een kwartsgehalte van 60% voelt het bad bijzonder aangenaam aan op de huid en houdt het water lang warm. De dunne randen en de diepte van 48 cm bieden maximale ruimte voor badcomfort. Het bad is verkrijgbaar in mat en glanzend wit, Grey en Morning Green. Daarnaast is de buitenzijde ook verkrijgbaar in ruim 200 Bi-Coulor opties met een witte binnenzijde.

Bijzondere toiletzitting

Het Antao toilet is verkrijgbaar in dezelfde vier kleuren als de wastafels: White Alpine, Almond, Morning Green en Pure Black. Ook in de vorm van de toiletzitting is de inspiratie te zien van de dauwdruppel. Het toilet heeft het nieuwe TwistFlush spoelsysteem voor een optimaal schoon en hygiënisch resultaat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details