NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Nieuwste generatie keukenwerkbladen, -wanden en -vloeren landt bij Ooms Woonrealisaties in de kempen

Nieuwste generatie keukenwerkbladen, -wanden en -vloeren landt bij Ooms Woonrealisaties in de kempen

Op zaterdag 19 augustus stelt Cosentino, de Spaanse producent van o.a. innovatieve keukenwerkbladen en -wanden, haar laatste nieuwe collectie ‘Pietra Kode’ tentoon in het Kempense Rijkevorsel. Plaats van afspraak: het gloednieuwe inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties.

DEKTON PIETRA KODE: VOOR EEN SOBER-CHIC LOOK IN DE KEUKEN

De Pietra Kode collectie van Cosentino is een collectie van plaatmateriaal en bestaat uit 7 uitvoeringen. Ze is ontworpen door de Italiaanse designer Daniel Germani. Kenmerkend voor de collectie is dat het drie klassieke oud-Italiaanse stenen (Vicenza, Travertin en Ceppo di Gré) combineert met moderne invloeden uit de hedendaagse interieurarchitectuur.

Zo is de volledige reeks vervaardigd uit innovatief en oersterk Dekton® en kan het onder meer toegepast worden in onder andere werkbladen, vloeren en wandbekleding in de keuken. De combinaties van vloer tot wand zijn dan ook legio en weten zowel particulieren als interieurarchitecten eindeloos te inspireren.

“Het viel ons op dat de meeste mensen nog maar weinig weten over keukenwerkbladen in Dekton®”

WOONREALISATIES

Dat het van oorsprong Spaanse Cosentino uitgerekend in het Kempense Rijkevorsel neerstrijkt, is allerminst toeval.

“Als totaalaannemer verwerken we bij Ooms Woonrealisaties immers al jaren de kwalitatieve producten van Cosentino in de woningen van onze klanten”, zegt Marketing & Communicatie Manager Jens Bouvin. “Daarvoor beschikken we over onze eigen interieurafdeling die zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten zorgt voor een interieur op maat. Dat gaat van volledige keukens en badkamers tot dressings en de totaalinrichting van een volledige woning. Hiervoor werken we zowel rechtstreeks met de eindklant als in samenwerking met externe interieurarchitecten.”

De nieuwste collectie van Cosentino wordt uitgestald in het gloednieuwe inspiratiecentrum van Ooms Woonrealisaties. Dat werd pas dit voorjaar officieel geopend en leent zich uitstekend tot het organiseren van zogeheten “inspiratiezaterdagen” waarop partners van Ooms Woonrealisaties hun nieuwste producten in de spotlights kunnen zetten.

“Bezoekers krijgen de 7-delige collectie in indrukwekkend XXL formaat te zien.”

“En inspireren, dat doet de Petra Kode-collectie ongetwijfeld. De collectie wordt vervaardigd uit Dekton®, een oersterk en uiterst onderhoudsvriendelijk materiaal. De voorbije maanden viel ons echter op dat heel wat klanten die op zoek zijn naar een nieuwe keuken hier nog maar weinig over wisten. Tijdens deze inspiratiezaterdag van 19 augustus slaan we daarom de handen in elkaar met de Belgische tak van Cosentino. De 7-delige collectie zal volledig uitgestald worden in XXL formaat. Het doel is daarbij om onze bezoekers maximaal te laten kennismaken met het materiaal en hen de kans te geven om hun vragen rechtstreeks aan de producent ervan te stellen. Een uitgelezen mogelijkheid voor iedereen die een nieuwe keuken overweegt.”

De volledige 7-delige Pietra Kode collectie van Cosentino wordt uitgestald:

  • Wanneer? Tijdens onze inspiratiezaterdag op 19 augustus 2023, tussen 10u en 15u.
  • Waar? In ons gloednieuw inspiratiecentrum in Rijkevorsel (Oostmalsesteenweg 220)
  • Hoe? Aanwezigheid op de inspiratiezaterdag is volledig gratis en vrijblijvend. Inschrijven is niet nodig en men kan op ieder moment aansluiten en de toelichting van Cosentino meepikken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details