NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
SALTO staat voor veilige, esthetische en efficiënte toegangscontrole
De SALTO-sloten zijn een esthetisch verantwoorde keuze. (Beeld: Lopez de Zubiria)

SALTO staat voor veilige, esthetische en efficiënte toegangscontrole

SALTO Systems staat wereldwijd bekend als marktleider op het vlak van intelligente elektronische oplossingen voor toegangscontrole en -beheer. Door continu te innoveren slaagt het bedrijf erin systemen te ontwikkelen die eenvoudig en flexibel zijn in gebruik en die comfort naadloos combineren met esthetiek. Met aandacht voor de privacy van gebruikers en de beveiliging van het systeem.

Als innovatieve speler op het vlak van toegangscontrole streeft SALTO Systems naar oplossingen die niet alleen honderd procent veilig en zeer gebruiksvriendelijk zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden. SALTO Systems heeft toepassingen voor alle segmenten in de markt: van gezondheids- en onderwijsinstellingen over residentiële woningen, overheids- en kantoorgebouwen tot leisure en hospitality. Hun systemen werken op zowel server- als cloudgebaseerde platformen. De laatste jaren ziet het bedrijf een enorme evolutie naar draadloze, batterijgevoede sloten waarbij de smartphone een steeds prominentere rol inneemt.

Met Homelok beheer je makkelijk online vanop afstand alle toegangsrechten voor de gebruikers. (Beeld: Alex Abril)

Eenvoudig beheer

“Al meer dan twintig jaar specialiseren we ons in efficiënte toegangscontrole waarbij eenvoudig beheer centraal staat, zonder in te boeten op kwaliteit en veiligheid”, benadrukt Eric Beling, marketing- en business development manager bij SALTO Systems. “Onze systemen zijn makkelijk op te zetten en heel intuïtief in gebruik. Zo kan een gebouwbeheerder van een appartementsblok met SALTO Homelok moeiteloos alle bewoners in het gebouw toegang verlenen tot gemeenschappelijke delen, zoals de voordeur, de parking en de lift, maar ook gericht werken door een specifieke bewoner unieke toegang te geven tot zijn of haar appartement en bijhorende berging.”

Omdat SALTO Homelok cloudgebaseerd is, kan de gebouwbeheerder via het web alle rechten vanop afstand aanmaken en aanpassen. Deze oplossing werkt met een sleutelkaart, met de Homelok-app met digitale sleutel of met een sleutel in Apple Wallet. De integratie met Google Wallet is in ontwikkeling. “Smartphone-as-a-key is aan een opmars bezig. Het biedt enorm veel flexibiliteit, want het is niet nodig iemand ter plaatse te sturen om een fysieke toegangskaart of badge af te geven. Bovendien kan je met SALTO Homelok de toegang ook beperken in de tijd. Handig als bijvoorbeeld een technieker moet langskomen en tijdelijk toegang wil tot de gemeenschappelijke technische ruimte.”

In de Homelok-app heb je een handig overzicht van al je digitale sleutels.

Indrukwekkend nieuwbouwproject

SALTO Homelok is specifiek ontwikkeld voor residentiële toepassingen en is integreerbaar met andere platformen. Zo vormen deze geavanceerde elektronische toegangscontroleoplossingen de basis van intelligente ecosysteem in gebouwen. Niet verwonderlijk dus dat Homelok aanslaat bij projectontwikkelaars en architecten. Een mooi voorbeeld daarvan is Troon 17 in Oostende. Het nieuwbouwproject omvat een mix van zo’n 150 residentiële woningen, van een- tot vierslaapkamerappartementen, en publieke ruimtes. De architecturale vormgeving verbindt oud en nieuw op harmonieuze wijze en de nieuwe technologie van SALTO vervolledigt dat plaatje. Eric: “Het is een vrij complex project door de combinatie van privaat en publiek, en toont meteen wat SALTO mogelijk maakt. We zijn bijzonder fier om Troon 17 mee op de kaart te zetten.”

Esthetische uitvoering

De sloten van SALTO Systems zijn toepasbaar in elk type deur, zowel in nieuwbouw als bij renovatie. “Voor dat laatste is het een kwestie van de cilinder te vervangen door een elektronisch exemplaar. Ook voor het elektronisch contact met de parlofonie hebben we een oplossing”, aldus Eric. Om als architect een goed beeld te krijgen van hoe een SALTO-slot eruitziet, kan je op mylock.saltosystems.com zelf aan de slag met je configuratie. Daar geef je verschillende parameters in, waaronder het slotmodel, het deurtype, de deurafwerking en -hendel, en de plaatafwerking van het slot. Vervolgens kan je die simulatie downloaden, inclusief de nodige documentatie. “Zo willen we architecten laten zien dat we voor elk type woning en elk soort project een oplossing hebben. Van landelijk tot modern, de SALTO-sloten zijn een esthetisch verantwoorde en veilige keuze.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details