Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Nieuws

“Thibault Renson verwelkomt ROND in de prado familie.”

ROND_1

12 januari 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De deal is “ROND”

Het door Thibault Renson opgerichte prado verwerft een meerderheidsbelang in ROND, een innovatieve Belgische producent van design stopcontacten en schakelaars. Vanuit Veurne ontwikkelt en produceert prado high-end architecturale verlichting in combinatie met ventilatie. Bart De Backer, oprichter van ROND, blijft actief binnen de onderneming en zal de komende jaren verder bouwen aan de uitbreiding van het innovatieve productgamma.

Thibault Renson reageert: “Bart en zijn team hebben in de afgelopen jaren een uniek gamma schakelaars en stopcontacten ontwikkeld. ROND is een snel groeiende startup met veel potentieel. De minimalistische producten van ROND zijn daarnaast erg complementair met onze architecturale verlichtingsoplossingen. Door deze investering breiden we ons aanbod voor de high-end residentiële markt uit. We merken toenemende interesse in producten die niet alleen esthetisch aantrekkelijker zijn, maar ook makkelijker te installeren zijn. We kijken ernaar uit om met het volledige ROND team samen te werken en het bedrijf naar een volgend niveau te brengen.”

Bart De Backer voegt toe: “We kijken uit naar de samenwerking met prado. We delen dezelfde passie voor functioneel-esthetische oplossingen. De diepgaande ervaring en know-how die bij prado aanwezig is zal onze producten ongetwijfeld naar een hoger niveau tillen. Ook hun langetermijn visie is inspirerend. Prado brengt met z’n innovaties rust op het plafond, ROND doet hetzelfde op de muur. ‘Show what you want, hide what you need’ beschrijft onze gedeelde visie perfect. We kijken ernaar uit om samen veel unieke projecten van architecturale verlichting, schakelaars en stopcontacten te voorzien.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via ArchiComm? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details