NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Werkbladen en spoelbakken van Nederlandse makelij
Voor de tweede deelname aan area30 bouwde Reginox een nieuwe, grotere stand.

Werkbladen en spoelbakken van Nederlandse makelij

De aantrekkingskracht van Löhne en omstreken is groot bij de keukenprofessionals. Daar zijn namelijk heel wat Duitse fabrikanten gevestigd. Eén keer per jaar organiseren ze de Küchenmeile. Dat betekent dat ze tegelijkertijd de deuren van hun showrooms opengooien en dat de keukensector van over heel de wereld naar daar afzakt. Ook fabrikanten zonder vestiging in de buurt zijn op tal van locaties van de partij. Het Nederlandse Reginox pakte, na een geslaagd debuut vorig jaar, dit jaar uit op twee locaties.

Twee van de drukbezochte locaties tijdens de Küchenmeile zijn area30, waar Reginox vorig jaar debuteerde met een leuke en opvallende stand, en het historisch landgoed Gut Böckel. “De reacties op onze deelname waren unaniem positief, zowel qua stand als qua producten”, herinnert Pieter Jan Leeuwerink van Reginox zich. “De beslissing om opnieuw deel te nemen als exposant was snel genomen. We kregen bovendien de kans om ook op het historisch landgoed Gut Böckel een ruimte in te richten. Ons vakmanschap op twee toplocaties! We kijken ook nu positief terug op onze deelname.”

De nieuwe granieten spoelbak Paris in de kleur grey silvery. (Beeld: Niek Erents)

Kwaliteit ervaren

Twee locaties, dat betekent twee stands om in te richten. Met een uitgebreid aanbod spoelbakken, kranen en rvs werkbladen slaagde Reginox in hun opzet. Een interessante mix van populaire producten en veelbelovende nieuwkomers werkten als een magneet op de keukenprofessional die in Löhne en omstreken naar nieuws kwam zoeken. “Onze luxe en standaard rvs werkbladen lokken enthousiaste reacties uit en daarom kozen we ervoor om deze uitgebreid te presenteren”, legt Reginox uit. “Alle finishes van de luxe rvs werkbladen waren aanwezig, namelijk excentrisch geslepen, mat geborsteld, warm gewalst, richtingloos geborsteld en diamant. We informeerden de bezoekers heel vlot dankzij de aanwezige voorbeelden en stalen. En we verwerkten de rvs werkbladen zelfs in het meubel waarin we de stalen tentoonstelden.”

Waardevolle aanvullingen

De rvs werkbladen werden dus verwerkt in het meubilair van de stands en ook de spoelbakken kregen een atypische stek toebedeeld. Door ze op een speelse manier in de wand van de stand te bouwen, werd de aandacht van de beursbezoeker meteen getrokken. Een eyecatcher die menig keukenprofessional uitnodigde de stand te betreden waar duidelijk werd dat de New York-lijn spoelbakken aan gezinsuitbreiding deed. Met name de New York Slim vervoegt de familie, een superstrakke spoelbak met een dunnere rand waardoor het optisch bijna lijkt of deze in onderbouw geïnstalleerd is. Deze spoelbak wordt zonder las- of vouwnaden gemaakt omdat de spoelbak diepgetrokken wordt uit één enkel stuk rvs. “Ook de tweede nieuwkomer in de familie kreeg de nodige aandacht”, aldus Reginox. “Het gaat om de New York 34×40 tapwing, een spoelbak met een kranenbank eraan vast. Op deze kranenbank kan dan de kraan en eventueel ook een pop-up of zeepdispenser worden geïnstalleerd. Dat neemt de noodzaak aan een extra gat in het werkblad weg. De ril in de kranenbank voorkomt bovendien dat het water in contact komt met het werkblad.”

New York tapwing, spoelbak met geïntegreerde kranenbank. (Beeld: Niek Erents)

Ook nieuw graniet

Ook bij de granieten spoelbakken van Reginox zagen we nieuwkomers. Net als de populaire New York kregen deze namen van steden. De nieuwe granieten lijnen heten namelijk Paris en Lyon. “Paris is in verschillende afmetingen te verkrijgen, zowel in enkele als dubbele spoelbak. En uiteraard in de bekende Reginox-kleuren”, besluit Leeuwerink.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details