NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
eSafe design pakketbrievenbussen krijgen ‘Handmade In Belgium’ label
(foto vlnr): Koen Quartier, productieverantwoordelijke & Leon Renson, zaakvoerder eSafe

eSafe design pakketbrievenbussen krijgen ‘Handmade In Belgium’ label

E-commerce kent nog steeds een sterke groei. Het coronavirus heeft deze opmars zelfs nog extra mee in de hand gewerkt. Om al die bestelde pakjes ook veilig en zonder fout op hun bestemming te krijgen, zijn de pakketbrievenbussen van eSafe de geschikte oplossing. Bij eSafe ligt de focus op de combinatie van design, functionaliteit en vooral kwaliteit. Het nieuwe Handmade In Belgium label onderstreept die filosofie.

Garantie voor Belgische kwaliteit

eSafe is 100 procent Belgisch. Van de oprichter en de medewerkers tot het ontwerp, de ontwikkeling en de productie. Door de workflow volledig in eigen handen te houden, garandeert het bedrijf op elk moment de hoogste kwaliteit en afwerkingsgraad. Elk product gaat door ervaren handen en doorstaat strenge kwaliteitscontroles.

Die filosofie leidde mee tot de toekenning van het Handmade in Belgium label. Deze erkenning wordt uitgereikt door Unizo aan bedrijven die maatwerk realiseren met bewuste keuzes van materialen en grondstoffen. “Om in aanmerking te komen voor een Handmade in Belgium label moet je als bedrijf logischerwijze in België produceren en moet ook een flink deel van het assortiment handgemaakt zijn”, zegt eSafe zaakvoerder Leon Renson. “Maar ook kwaliteit, functionaliteit, passie en kennis van zaken spelen een rol. We zijn dan ook trots op deze erkenning en zien het als een bevestiging dat de ingeslagen weg met eSafe de juiste is.

Koop lokaal

In deze bloeiende tijden van online shoppen wil eSafe vooral ook een lokale partner zijn die ervoor instaat dat pakketjes zonder fout bij de eigenaar terechtkomen. De combinatie van brievenbus en pakketbus vult alle postnoden in en sluit bovendien naadloos aan bij de architectuur van elke woning, appartement of bedrijfsgebouw. Een praktische oplossing met esthetische meerwaarde, zo je wil. Voortaan dus met het Handmade in Belgium label als kwaliteitsgarantie.

Over eSafe
Sinds 2016 ontwerpt en ontwikkelt eSafe een breed gamma aan pakketbrievenbussen. De startup telt intussen 16 medewerkers in productie, R&D, sales en marketing. Vanuit Kruisem vinden de pakketbrievenbussen via een sterk verdelernetwerk van fysieke winkels, webshops & ervaren installateurs hun weg naar woningen, appartementen en bedrijven.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details