NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Grotere oppervlaktes binnen bereik met bekroonde Winsol zonwering
SolarFix voorzetscreens op zonne-energie: vanaf oktober 2021 ook beschikbaar met performantere 20 Newton motor.

Grotere oppervlaktes binnen bereik met bekroonde Winsol zonwering

Dankzij de krachtigere 20 Nw motor voor de SolarFix screens en SolarBox rolluiken

De zonweringsmarkt zit niet stil. En dat doen wij ook niet. Winsol presenteert u graag onze nieuwste ontwikkelingen die vanaf oktober beschikbaar zijn. SolarFix screens op zonne-energie met een grotere kast en krachtigere motor en SolarBox rolluiken op zonne-energie met dezelfde krachtigere 20 Newton motor. Winsol vult met deze updates een gat in de markt, want de vraag naar performante zonwering voor grote raampartijen boomt.

Solar screens tot 15 mÇ: uniek op de markt

Vorig jaar lanceerde Winsol het SolarFix-gamma: esthetische voorzetscreens op zonne-energie met maar liefst 2 geïntegreerde zonnepanelen en een krachtige 4 Ah batterij met lange levensduur (i.p.v. 2,2 Ah).

Vanaf oktober gaan we nog een stap verder en bieden we nu ook solar screens aan voor grote raamoppervlaktes tot 15 mÇ. Het enige verschil? Een grotere kast met andere oprolas en een performante 20 Newton motor i.p.v. de huidige 10 Newton motor.

Hiermee is Winsol uniek in de markt en dus ook de enige aanbieder met solar screens voor grote raamoppervlaktes. De 4 Ah batterij is krachtig genoeg om de screens het ganse jaar door te gebruiken. De max. afmetingen van de SolarFix 125 RE variëren tussen 5 m x 3 m en 3 m x 5 m.

SolarBox voorzetrolluiken op zonne-energie: vanaf oktober 2021 ook beschikbaar met performantere 20 Newton motor

Populaire raamafmetingen binnen handbereik voor SolarBox rolluiken

We trekken deze lijn graag door naar ons gamma solar rolluiken met dezelfde bekroonde technologie. Vanaf half oktober kunnen we de SolarBox rolluiken met performantere 20 Newton motor aanbieden. Hierdoor halen we zonder problemen afmetingen tot 6,6 mÇ (2,5 m x 2,5 m / 3,2 m x 2 m / 2 m x 2,8 m).

Een solar revolutie op de zonweringsmarkt

Naast de ultieme renovatieoplossing – deze voorzetscreens en -rolluiken lenen zich door het ontbreken van elektriciteitskabels perfect voor plaatsing op bestaande ramen – positioneert Winsol zich nu ook als unieke zonweringspeler in de markt voor de grotere raamoppervlaktes. En dat op het gebied van screens én rolluiken.

Beide oplossingen blijven beschikbaar met een rechte kast en dezelfde designafwerkingen als de rest van het SolarFix en SolarBox gamma. De klant kiest om de zonnepanelen symmetrisch of asymmetrisch te plaatsen, voor een stijlvolle zwarte band tussen beide zonnepanelen (Black Belt) of bedrukte zonnepanelen in dezelfde kleur als de behuizing (Colour).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details