NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Interieurfolies geven liftdeuren en -interieur een tweede leven
Een brede waaier van trendy en tijdloze interieurfoliedesigns.

Interieurfolies geven liftdeuren en -interieur een tweede leven

Liften in een bedrijfsgebouw, hotel of ziekenhuis krijgen het vaak hard te verduren. Trolleys, reiskoffers en ziekenhuisbedden belanden vaak tegen liftdeuren en -panelen, waardoor ze beschadigd raken. De interieurfolies van Vink zijn een kwaliteitsvolle, kostenefficiënte, snelle en duurzame oplossing om liftdeuren en -panelen een tweede leven te geven. En niet onbelangrijk: met oog voor trendy design.

Al meer dan 50 jaar is de groothandel Vink uit Heist-op-den-Berg voor heel wat professionals een vertrouwde partner voor de levering van kunststof halffabricaten. Binnen een uitgebreid gamma van oplossingen vormen interieurfolies een van de topcollecties van de verdeler. De toepassing van interieurfolie wordt alsmaar populairder, en dat is geen toeval. De voordelen ervan zijn namelijk oneindig.

Het Vink-aanbod bestaat uit kwalitatieve, zelfklevende designfolies met natuurlijke en industriële patronen. Klanten uit alle sectoren – horeca, gezondheidszorg, vastgoed, retail, rail, events – maken dankbaar gebruik van interieurfolies voor het restylen van ruimtes of om meubilair en wanden een tweede leven te geven. En ook voor liften zijn deze folies een populaire oplossing.

Snel en eenvoudig te installeren door een vakman.

De kracht van interieurfolie in liften

Alsmaar meer professionele klanten van Vink tonen interesse voor interieurfolies om (bedrijfs)liften te herstellen en te restylen. Een slimme zet, want deze folies hebben zich al flink bewezen als veelzijdige en innovatieve oplossingen voor het verfraaien van liften in bedrijven, hotels en ziekenhuizen.

In een zakelijke setting voegen interieurfolies een vleugje professionaliteit toe aan liften, waardoor je jouw merkimago en bedrijfscultuur op een subtiele manier aan medewerkers en bezoekers kan tonen. In ziekenhuizen creëer je met folies een rustgevende sfeer, waardoor patiënten en bezoekers zich op hun gemak voelen. En in hotels dragen ze bij aan een unieke beleving, via het gebruik van thematische designs of sfeervolle visuals.

Functioneel top

Naast esthetische voordelen zijn interieurfolies ook functioneel. Ze beschermen liftdeuren en -wanden uitstekend tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor je de levensduur van de liften verlengt en onderhoudskosten drukt. En nog een belangrijke troef: interieurfolies zijn duurzaam en makkelijk te reinigen door het gebruik van niet-poreus materiaal.

Bovendien zijn interieurfolies een kosteneffectieve optie in vergelijking met traditionele renovaties. Je installeert ze snel, waardoor je minimale overlast veroorzaakt voor medewerkers en bezoekers en waarbij de bedrijfsactiviteiten normaal kunnen doorgaan. Last but not least is deze oplossing brandveilig. Dit geeft extra gemoedsrust bij personeel en bezoekers.

De interieurfolies van Vink toegepast in een Brussels hotel, afgewerkt door installateur Marcel & Co.

Veelzijdige 3M Di-Noc folies

Met de 3M Di-Noc folies biedt Vink een echte topreeks in interieurfolies voor liften aan. Maak kennis met een zeer uitgebreide waaier van designs – meer dan duizend referenties – met een realistische look-and-feel van natuurlijke en hightech materialen, zoals hout, steen, marmer en metaal. Budgetvriendelijk, krasbestendig, hygiënisch, brandveilig en snel aan te brengen door ervaren installateurs. Dus geen dure downtime: je kan de liften onmiddellijk terug in gebruik nemen.

Maak kennis met een duurzame oplossing om liften in bedrijven, hotels en ziekenhuizen een tweede leven te geven.

Praktijkcase in beeld

Hoe veelzijdig en duurzaam het gebruik van interieurfolies in liften is, zie je duidelijk in een hotel in Brussel. Op vraag van het hotelmanagement ging installateur Marcel & Co er aan de slag met de 3M Di-Noc referentie PS-007AR uit de uitzonderlijke krasbestendige Abrasion Resistant-reeks. De keuze voor deze solide referentie is geen toeval: hotelklanten en -bezoekers rijden met hun trolley of reiskoffer vaak tegen liftdeuren en -panelen aan. Met de Abrasion Resistant-reeks van 3M Di-Noc blijven de liften er veel langer als nieuw uitzien. Na een eerste testfase besliste het hotel om de liften op de acht verdiepingen van het hotel een tweede, trendy leven te geven. Klaar voor extra trolleys en reiskoffers die het op de liftdeuren en -panelen gemunt hebben.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details