NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Nieuwe exclusieve SieMatic-showroom in Izegem: derde vestiging voor West-Vlaams familiebedrijf

Nieuwe exclusieve SieMatic-showroom in Izegem: derde vestiging voor West-Vlaams familiebedrijf

SieMatic België kondigt met trots de opening aan van een nieuwe exclusieve SieMatic-showroom in Izegem. Kaliber, een gerenommeerd familiebedrijf in de keukenbranche, viert met de opening van deze nieuwe showroom hun 40-jarige succesvolle samenwerking met de Duitse keukenfabrikant SieMatic. Deze mijlpaal onderstreept de toewijding van de familie Vanmullem aan kwaliteit en design, een fundament dat de kern vormt van hun langdurige relatie met SieMatic.

Een ruimte van innovatie en familiegeschiedenis

De gloednieuwe showroom, met een indrukwekkende oppervlakte van ca 250m², is een toonbeeld van stijl en functionaliteit, waar zes verschillende keukentypes gepresenteerd worden. De showroom overstijgt het concept van een traditionele tentoonstellingsruimte; het transformeert in een levendige lifestyle omgeving waar de verfijnde afwerking van SieMatic-materialen en maatwerk tot uiting komt. Niet enkel in de keukenmodellen, maar doorheen heel de ruimte, van de vergaderzaal tot de brandroom.

Deze showroom is niet alleen een weerspiegeling van onze passie voor kwaliteitskeukens, maar ook van onze familiegeschiedenis en toewijding aan het merk SieMatic,” zegt Lieselot Vanmullem, Marketing en PR-verantwoordelijke. “Elk detail in deze ruimte vertelt een verhaal, het verhaal van ons familiebedrijf en onze reis met SieMatic.

Met een team van een tiental toegewijde medewerkers, heeft Kaliber zich stevig gevestigd in de keukenbranche. Aan het roer staat Michel Vanmullem, de stichter van het bedrijf, wiens succes niet alleen voortkomt uit zijn vaardigheden als verkoper, maar vooral uit zijn benadering van klanten als partners in het realiseren van hun droomkeuken of interieur. Op 70-jarige leeftijd is Michel nog steeds actief betrokken bij de dagelijkse gang van zaken, wat zijn toewijding en liefde voor het vak onderstreept. Elk familie- en teamlid binnen Kaliber speelt een unieke rol, variërend van de verkoop en het ontwerp tot de marketing of financiën, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid en kracht van het familiebedrijf.

Deze nieuwe vestiging in Izegem is een logische uitbreiding van Kaliber’s groeiende aanwezigheid in West-Vlaanderen, waar het bedrijf al succesvolle vestigingen heeft in Knokke en Brugge. Deze uitbreiding is een bewijs van de voortdurende groei en innovatie van Kaliber, en versterkt hun positie als een toonaangevende speler in de regio.

Strategische keuze voor Izegem

De keuze voor Izegem als locatie voor de nieuwe showroom was een strategische beslissing. Gelegen in het hart van West-Vlaanderen biedt Izegem, tussen Roeselare, Kortrijk en Waregem, een ideale uitvalsbasis voor SieMatic. De regio staat bekend om zijn economische vitaliteit en de locatie van de showroom sluit naadloos aan bij de uitstraling en waarden van het merk.

Praktische informatie 

Adres: Krekelmotestraat 71, 8870 Izegem

Openingsuren:

  • Voormiddag steeds op afspraak open.
  • Namiddag open van 14u-18u
  • Op zaterdag, doorlopend open van 10u-17u
  • Gesloten op zondag en maandag.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details