NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Triplaco: dé materiaalpartner voor elk interieurproject

Triplaco: dé materiaalpartner voor elk interieurproject

Het Harelbeekse bedrijf Triplaco is gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardig decoratief en functioneel plaatmateriaal voor interieur- en exterieurafwerking. Als voorraadhouder van producten van merken als Abet Laminati, Pfleiderer, Kaindl, Viroc, Alvic en Senosan,  kan je er als interieurbouwer uiteraard terecht voor een heel ruim aanbod aan decoratieve plaatmaterialen. Van HPL voor binnen en buiten over gemelamineerde spaan, acryllaminaten en cementgebonden vezelplaten: Triplaco is dé toeleverancier voor interieurbouwers en aannemingsbedrijven.

Maar, het bedrijf doet meer dan enkel verhandelen van plaatmaterialen! Zo zijn ze gespecialiseerd in vlakverlijming van platen en via gespecialiseerde divisies kan je er ook terecht voor akoestisch absorberende oplossingen, maatwerkproductie én technische binnendeuren.

Akoestisch absorberende oplossingen

Print Acoustics, een gespecialiseerde afdeling binnen Triplaco, concentreert zich op de ontwikkeling en productie op maat van akoestisch absorberende wandpanelen, kastdeuren en plafondpanelen. Door de kruisbestuiving met de ruime voorraad aan laminaten binnen het standaard voorraadprogramma van Triplaco kan gekozen worden uit een heel breed en hoogwaardig aanbod aan akoestische oplossingen. Daarenboven kan ook gekozen worden voor een afwerking in fineer, massief houten latten of geweven vinyl om binnen elke ruimte een perfecte integratie te vinden.

Seriemaatwerk van halffabrikaten

Sta je voor een maatwerkreeks waarvoor je zelf niet de nodige middelen, tijd of capaciteit hebt? Ook dan helpt Triplaco je graag verder via hun gespecialiseerde maatwerkafdeling Beveka Productions. Door een uitgebreid machinepark en jarenlange expertise in maatwerk van halffabrikaten kan je bij hen terecht voor zaagwerk, afkanten, vormfrezen, groeffrezen, boren en drevelen in grote of kleine oplages én dit voor eender welk project.

Technische binnendeuren

Door een recent partnership met Huylebrouck Deuren kan u sinds kort ook terecht bij Triplaco voor op maat gemaakte deuren in brandwerende of akoestisch isolerende uitvoering, afgewerkt met fineer, hpl of lak.

Je merkt het, Triplaco heeft alles in huis om elk interieurproject van A tot Z te servicen op het vlak van materialen en oplossingen. Ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van Triplaco. Samen met een eigen machinepark en snelle leveringstermijnen vertaalt zich dit in producten en services van topkwaliteit, en dit voor elk project. Van kleine particuliere interieurprojecten binnen de klassieke interieurbouw tot grote projecten binnen de zorg- en publieke sector.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details