NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
COREtec® vloert “MIJNbar” in Luminus Arena van voetbalclub KRC Genk

COREtec® vloert “MIJNbar” in Luminus Arena van voetbalclub KRC Genk

Stephan Poelmans – Commercieel Directeur KRC Genk : Iedere wedstrijd  bieden we onze businesspartners een partyformule aan in The Lounge. We voelden wel een behoefte bij onze sponsors om daarnaast met hun gasten gewoon ergens rustig na tekunnen praten . De uitdaging was dus om een gezellige ruimte in te richten waar men een goed glas (speciaal)bier kon drinken en eventueel een snack te eten. Samen met onze partner Alken-Maes zijn we tot het concept van de MIJNbar gekomen waar gezelligheid primeert. Een belangrijk aspect daarbij was uiteraard de vloer. Een vloer die warmte ‘uitstraalt’, duurzaam is en bovendien onderhoudsvriendelijk. 

COREtec® beantwoordde perfect aan deze vereisten. De flexibiliteit van deze partner en het plaatsingsgemak van de vloer maakten het plaatje compleet. Kortom één conclusie : COREtec® de perfecte match met onze warme club. 

Jan Dossche – President USFloors International  is uiteraard heel tevreden met de installatie van de COREtec® vloeren in het Luminus Arena Stadion van voetbalclub KRC Genk :  “Nadat USFloors de voetbalstadions van Sporting Lokeren, Beerschot en Fortuna Sittard van nieuwe COREtec® vloeren voorzien heeft, hebben we nu terug een heel mooie referentie met het voetbalstadion van KRC Genk, vaste waarde in de top 5 van de Jupiler Pro League. We zijn terecht fier dat onze COREtec® vloeren uit de Naturals collectie de MIJNbar opfleuren. 

Met 600M² geplaatste COREtec vloer is het resultaat een prachtige locatie die grootsheid uitstraalt. Zoals KRC Genk bij het Belgisch voetbal, behoort COREtec® tot de top van de vloerenwereld. 

KRC Genk beschikt over het grootste businessnetwerk van Limburg. Meer dan 600 bedrijven – gaande van multinationals tot KMO’s en start-ups – behoren tot de KRC Genk-community. Sportsponsoring is de laatste decennia enorm geëvolueerd. Sport is emotie. Het genereert heel wat media aandacht en bereikt de juiste doelgroep.  Voetbal is wereldwijd en ook in België de meest gemediatiseerde sport, ideaal geschikt dus om de ‘wereldkampioen’ in watervaste meerlagige kunststof vloeren, zijnde COREtec® – te promoten in de Alken Maes Lounge onder het bewonderend oog van de VIP aanwezigen.

COREtec® werd uitverkoren omwille van de unieke eigenschappen en de ideale toepassing in een renovatie omgeving. Bij voetbalclub KRC Genk hebben ze de kostenbesparende voordelen begrepen van een snel te plaatsen, hoogwaardige water- en slijtvaste planken- of tegelvloer zonder afbraakwerken of (dure) voorbereidingswerken. Slechts 8mm dikte, heel gemakkelijk in onderhoud en met zorgvuldig gekozen decoren maken van COREtec® de geschikte oplossing voor premium lokaties waar veel volk voorbijkomt. COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren.

Daarenboven is COREtec® ook mondiaal #1 best verkocht. COREtec® is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. 

Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt noch krimpt in contact met vocht. Met andere woorden COREtec® heeft voor bijna alles een oplossing !”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details