NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
“De spoelbak verdient alle aandacht”
De kleur gun metal silver sluit aan bij de keukentrendkleur zwart. (Beeld: Niek Erents)

“De spoelbak verdient alle aandacht”

Drie belangrijke pijlers staan voorop bij Reginox: kwaliteit, innovatie en productontwikkeling. De pijlers staan centraal in het verhaal van de fabrikant maar ook vooral in hun dagelijkse werking.

De kleur gun metal silver sluit aan bij de keukentrendkleur zwart. (Beeld: Niek Erents)

“Je kiest niet zomaar een bak uit, je hebt het over het meest gebruikte toestel van de keuken.” Aan het woord is Mickel Stans, accountmanager België van Reginox, die hard werkt aan zijn dubbele missie. Enerzijds wil hij de spoelbakken naar voren schuiven op de prioriteitenlijst van zowel consumenten als keukenhandelaars, bij voorkeur deze van Reginox, en anderzijds werkt hij hard aan de naamsbekendheid van de Nederlandse fabrikant. “We zijn nog niet zo bekend maar daar komt stilaan verandering in”, bevestigt Stans. “Onze expertise en ervaring in de productie van roestvrijstalen spoeltafels en wastafelunits, 45 jaar ondertussen, maken van ons een betrouwbare specialist. Eentje die op regelmatige basis met nieuwe producten komt en trends durft te lanceren.”

Opvallend aanwezig, de New York spoelbak in de kleur gold flax.(Beeld: Niek Erents)

Nederlandse makelij

“We merken wel dat er meer en meer aandacht is voor de keuze van de juiste spoeltafel”, merkt ook Stans op. “We juichen uiteraard toe dat mensen nadenken over de kleur, de vorm en het materiaal van de spoeltafel en dit ook juist willen combineren met een passende keukenkraan. Het geeft ons extra zin om ons productassortiment te optimaliseren. Over bestaande modellen wordt nagedacht om ze nog mooier en efficiënter te maken terwijl we ook werken aan nieuwe lijnen met eventueel nieuwe materialen. Reginox is innovatief en daarmee een trendsetter. Bovendien gebeuren de productontwikkeling en de productie zelf in onze fabriek in Nederland wat het logistiek verhaal een pak eenvoudiger maakt.”

Colorado, nu ook beschikbaar in het zwart mét zwarte plug.

Nadenken over modellen

De producten maken de fabrikant. Het is dan ook evident dat Reginox kosten noch moeite spaart om haar assortiment te optimaliseren en verder uit te breiden met nieuwe modellen. Zo kwam Reginox recent met de New York PVD op de markt, een reeks inox spoeltafels waarbij de kleuring op een innovatieve manier gebeurt. New York is beschikbaar in verschillende afmetingen, vormen en inbouwmethoden in de kleuren copper rose, gold flax en gun metal silver. “Deze laatste leunt nauw aan bij zwart”, aldus Stans. “Bovendien werken we in ons assortiment keukenkranen ook met deze kleuren zodat we steeds de perfecte match kunnen maken. Tipje van de sluier: vanaf begin volgend jaar zijn bij Reginox ook uittrekbare kranen beschikbaar!”
Eveneens het vermelden waard: de Colorado Comfort en de Ohio-reeks. Deze eerste speelt volop in op de heersende keukentrendkleur zwart waarbij zowel de spoelbak als de plug volledig zwart kleuren. De Ohio-reeks loopt al enkele jaren. Het weerhield Reginox niet de plug hiervan te optimaliseren en in verschillende kleurtjes beschikbaar te maken. “Een mooi bewijs dat we steeds aan onze producten blijven werken, zowel qua functionaliteit als qua design”, besluit Stans.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details