NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Focus op duurzame verlichting. Less energy, more light
De (nieuwe) downlights lenen zich tot gebruik in tal van projecten.

Focus op duurzame verlichting. Less energy, more light

Wie Integratech niet kent en zich verdiept in de geschiedenis van de firma, zal ongetwijfeld verbaasd opkijken van het afgelegde traject en de verwezenlijkingen onderweg. Vanaf dag 1, gesitueerd anno 2009, heeft de firma een duidelijke visie. Met duurzame en energiezuinige oplossingen willen ze dé flexibele verlichtingspartner zijn en blijven voor installateurs en lichtplanners. Functionele ledverlichting (eenvoudig te installeren en met sterke productperformantie) en een uitsterkende service voor, tijdens en na de installatie waren, zijn en blijven de drie speerpunten van Integratech. “Sinds 2017 maken we deel uit van de Delta Light Group”, klinkt het in Scherpenheuvel, de thuisbasis van Integratech. “Door onze krachten te bundelen met een vooraanstaande wereldwijde speler kunnen wij terugvallen op een brede expertise en een ijzersterke reputatie.”

Modern design, makkelijk te installeren.

De lat steeds hoger

Less energy, more light, zo luidt de tagline van Integratech. Ook op de nieuwe catalogus staat het, net als bij alle voorgaande, prominent in beeld. “Vandaag rolt de twaalfde editie van onze catalogus van de persen”, horen we bij Integratech. “Heel wat nieuwigheden en updates uiteraard. We leggen onze lat steeds wat hoger en maken de drempel voor de installateur steeds lager. Zo wordt duurzamer nog duurzamer en dat zien we mooi bij ons volledig vernieuwd gamma tracklights. Alle toestellen in deze reeks beschikken over een hoge CRI-waarde voor een natuurgetrouwe kleurweergave. Het modern design past perfect voor de verlichting van stijlvolle winkels en showrooms.” Integratech integreert vanaf heden de flikkervrije Osram driver in de Powergear track adapter. Door de driver weg te halen uit de armatuur wordt de koeling van de verlichtingsarmatuur nog efficiënter wat resulteert in een nog langere levensduur van het toestel. Een toevoeging aan het gamma tracklights waar Integratech veel van verwacht betreft de F2 track light, het kleine broertje van de populair F1 track light. Ook de superslanke Linear-track komt met de nodige verwachtingen. “Met verschillende beschikbare vermogens en lenzen kunnen onze tracklights vlot en modulair worden ingezet in winkels van uiteenlopende oppervlaktes of met verschillende plafondhoogtes”, voegt Integratech nog toe.

Integratech lanceert de twaalfde editie van haar catalogus.

Ook meer downlights

Ook het gamma led downlights kent een aanzienlijke update en uitbreiding. Drie gloednieuwe armaturen vervoegen de rangen. Een beperkte inbouwhoogte? Een verblindingsvrije oplossing nodig? Strak en subtiel qua esthetiek? Het gamma downlights van Integratech bevat voor al deze vragen een oplossing. Stevige montageclips en een connectiebox voor een snelle in/uit-bekabeling helpen de installateurs een handje. Integratech: “Er kan steeds gekozen worden voor een niet-dimbare driver of een UNIDRIVER met amplitudedimming. Deze laatste heeft als groot voordeel dat flikkering of stroboscopisch effect geen schijn van kans hebben. Het resultaat is een visueel onberispelijke en veilige ledverlichting.”

Service

Een van de drie pijlers in de Integratech-visie is de service voor, tijdens en na. Maatwerk voor elk specifiek project, inclusief gratis lichtstudie, en de onmiddellijke leverbaarheid uit voorraad van elk product zijn slechts enkele van de ontwikkelde diensten. “Onze experts staan klaar om in overleg de beste oplossing uit te werken”, besluit Integratech. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details