NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Hou je kennis over isolatie op punt met Kingspan

Hou je kennis over isolatie op punt met Kingspan

De wereld staat niet stil, dus ook de bouwwereld niet. Nieuwe technieken en materialen komen er steeds bij.  Ook de wetgeving verandert. Het is een hele uitdaging om op de hoogte te zijn en te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Kingspan helpt je op de hoogte te blijven op gebied van isolatie. In september bieden we in onze online kennissessies praktische kennis aan, direct toepasbaar in je vakgebied.

Inzichten en praktische tips om brandveiligheid van gebouwen te verhogen

Brandveiligheid van gebouwen is een prioriteit in elk project. Wat zijn de mogelijkheden om brandveilig te bouwen? In de kennissessie “Belgische brandregelgeving voor gevels” verduidelijken onze specification managers de aangepaste Belgische brandregelgeving en de impact op de eisen van de bouwschil. Vervolgens stellen ze concrete oplossingen voor spouwmuur, vliesgevel en ETICS gevelbekleding geschikt in laag-, midden en hoogbouw voor.

Ontdek de waarde van je muren

Isoleren speelt een cruciale rol bij het terugdringen van de energiebehoeften, maar levert ook een aanzienlijke bijdrage aan het verhogen van het financiële rendement. Daarom bieden we de online kennissessie: “Verhogen van financieel rendement door slank bouwen” aan. Het effect van slanke, energie-efficiënte isolatie op de Return On Investment bij residentiële en niet-residentiële projecten is niet te onderschatten.

Slank én energie-efficiënt isoleren omdat elke cent(imeter) telt

Het blijft een uitdaging om binnen het gewenste ontwerp van de woning ook te voldoen aan de steeds strengere EPB-eisen. Is meer isolatie en dikkere muren de enige oplossing? Kooltherm resol isolatie draagt z’n steentje bij om de norm te behalen zonder een toename van de muurdikte. Ontdek de mogelijkheden voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Meer informatie of je inschrijven kan via deze link.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details