NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Meubelmerk BoConcept brengt Deens design naar Antwerpen

Meubelmerk BoConcept brengt Deens design naar Antwerpen

Hedendaags Deens meubelmerk BoConcept opende met trots nieuwe vestiging in winkelzone De Wilde Zee, Antwerpen

Your ‘ekstraordinæry’ in Antwerp

Toonaangevend Deens meubelmerk BoConcept opende met trots zijn nieuwste winkel, gevestigd op de Lombardenvest, in het hartje van De Wilde Zee in Antwerpen. De nieuwe vestiging oogt warm met verschillende tinten bruin, van smoked oak tot light taupe, en heeft een oppervlakte van 411m2. Het merk biedt eigentijdse premium meubels, verlichting en accessoires voor woon-, vrijetijds- en werkruimtes, geschikt voor grote en kleine budgetten.

De Wilde Zee: anders dan anders

BoConcept koos niet zomaar een locatie voor zijn nieuwste designwinkel. De vestiging is gelegen te midden van De Wilde Zee, een bijzonder winkelkwartier gevormd door een vijftal verkeersvrije straten. Deze zone is bekend bij fashion lovers en foodies, en bruist van trendy schoenenboetieks en beautyshops, hippe kledingwinkels, traditionele bakkerijen en atypische bio-handelszaken. De komst van het hedendaagse meubelmerk BoConcept vormt een logische aanvulling op het geheel.

The Ekstraordinæry Party: openingsevent met een Deense knipoog

Na 70 jaar bestaan vestigt BoConcept zich in Antwerpen. Tijdens het openingsevent op 2 juni stelde het meubelmerk zijn collectie voor die elegantie naadloos combineert met functionaliteit. De nieuwe vestiging werd feestelijk geopend met een streepje livemuziek en Deense hapjes en drankjes verzorgd door een Scandinavische cateraar. Bovendien gingen de gasten naar huis met een staaltje Deens vakmanschap, ter plekke gepersonaliseerd door een meester kalligraaf.

Any Style As Long As It’s Yours

Zelfexpressie en individualiteit staan bij BoConcept centraal. Het meubelmerk helpt consumenten ‘Ekstraordinær’ te leven, met een Deense knipoog, en gewone ruimtes om te vormen tot bijzondere plekken. Zo kan bijna de hele collectie van zetels, opbergmeubelen, bedden, etc. aangepast worden naar je eigen stijl, met een keuze van meer dan 120 stoffen, en verschillende kleuren, afmetingen, materialen, functies en prijscategorieën. Het leven is meer buitengewoon als jij dat zelf ook bent.

Deens vakmanschap bepaalt de collecties. De hoogkwalitatieve meubels in een Scandinavisch jasje van neutrale kleuren, zachte materialen en een tijdloos design, zijn in te richten naar eigen smaak en persoonlijk budget: premium maar voor iedereen toegankelijk. De inhouse stylisten geven je advies op maat en begeleiden je naar het interieur van je dromen.

Interior Design Service

Al meer dan tien jaar lang biedt BoConcept Interior Design Service, een uitgebreide en wereldwijde interieurontwerpservice, gebaseerd op co-creatie en flexibiliteit in service. Dit varieert van eenvoudig, gratis stylingadvies in de winkel tot de volledige restyling van het interieur, inclusief advies bij de klant thuis, moodboards en 3D-visualisaties.

 
 

Toegankelijk Deens design sinds 1952

Al sinds 1952 ontwerpt, ontwikkelt en produceert BoConcept meubels in Denemarken. Het bedrijf werd opgericht door meubelmakers Jens Ærthøj en Tage Mølholm in hun kleine werkplaats in de stad Herning, Denemarken. Hun ambitie was eenvoudig: Deense kwaliteitsmeubelen introduceren bij een breder publiek.

Vandaag werkt BoConcept samen met bekroonde ontwerpers, zoals Karim Rashid, Oki Sato (nendo), Henrik Pedersen en Morten Georgsen aan collecties van wereldklasse, met Claus Ditlev Jensen als collectieverantwoordelijke van Denemarken. Het meubelmerk telt momenteel zo’n 300 winkels in 65 landen verspreid over zes continenten, voor particulieren en bedrijven, en baseert zich volgens traditie nog steeds op Deense designprincipes van eenvoud, vakmanschap, elegante functionaliteit en hoogwaardige materialen. Het merk streeft naar het perfecte evenwicht tussen Deens erfgoed en hedendaagse trends.

Geïnspireerd? Meer beelden vind je hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details