NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Promacom pakt uit met one-stop multibrand shop voor professionals

Promacom pakt uit met one-stop multibrand shop voor professionals

24 jaar geleden werd Promacom opgericht onder impuls van enkele specialisten met een jarenlange ervaring in het oplossen van diverse bouwproblemen. Hun high-end oplossingen voor renovatie, restauratie en onderhoud van gebouwen en hun omgeving worden dag in dag uit gebruikt door aannemers en andere professionals uit de sector. En er is meer, want sinds kort kunnen klanten hun uitgebreide gamma specialiteiten ook online shoppen.

Alles onder één dak

Lekkende kelders, beschadigde industrievloeren, aangetaste betonstructuren, gescheurd metselwerk, vervuilde gevels, verweerde voegen, muren vol graffiti, ongedierte, …? Bij Promacom vinden professionals alles én meer om bouw- en onderhoudsproblemen vakkundig aan te pakken. Bovendien kunnen bestaande klanten voortaan rechtstreeks online bestellen met hun eigen login. Benieuwd? Surf dan snel naar de vernieuwde website www.promacom.be en neem een kijkje in het ruime aanbod.

Sterke service

Maar daar stopt het niet … Wie bij Promacom aanklopt, krijgt steeds de nodige technische ondersteuning van in-house professionals. Zij weten als geen ander hoe producten en systemen verwerkt moeten worden en hoe ze het beste resultaat opleveren. Daarbovenop staat Promacom garant voor een ijzersterke service en deskundig advies bij de opmaak van lastenboeken.

De keuze van professionals

De multibrand maintenance & construction specialties van Promacom garanderen hoogwaardige structurele, decoratieve en technische oplossingen voor klassieke en ecologische nieuwbouw, renovatie, restauratie, reiniging en onderhoud. Logisch dus, dat deze high-end oplossingen voor bouw en industrie al jaar en dag dé keuze van professionals zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details