NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Totaalservice voor interieurafwerking ontzorgt de architect
Van residentiële woningen tot hotelkamers, zoals hier in hotel Cosmopolite in Nieuwpoort, het interieur wordt steeds tot in kleinste details afgewerkt.

Totaalservice voor interieurafwerking ontzorgt de architect

Inspelend op de vraag naar een complete service op dit vlak startten Thijs Prophete en Pauline Joye met Inside Building, een familiebedrijf in Veurne dat is uitgegroeid tot een kmo met eigen atelier, toonzaal en tal van mooie referenties. Grote troef: de ontzorgende totaalservice en coördinerende rol waarbij men voor alle werken – van concept en uitvoering tot oplevering – kan rekenen op één betrouwbare partner.

Tekst: Eva Goossens   |   Beeld: Inside Building

Eigen atelier met bekwame vaklui

Het ging snel voor Inside Building. Zo’n vijf jaar na de oprichting is dit bedrijf, gespecialiseerd in interieurtotaalconcepten, uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met 4 bedienden en 21 bekwame vaklui, met Thijs en Pauline als meewerkende bestuurders.

Inside Building wil een ontzorgende rol opnemen: slechts één aanspreekpunt voor de totaalafwerking bij nieuwbouw (water- en winddicht) en renovatie, zowel voor residentiële en vakantiewoningen als hospitality, showrooms en bedrijfspanden.

Enkel voor de technieken – elektriciteit, sanitair en verlichting – doet Inside Building een beroep op vaste externe partners, weliswaar tegen de beste voorwaarden en steeds onder het coördinerend oog van de projectleider van Inside Building.

Een met smaak afgewerkte hotelkamer in Hotel Sablon in Brugge.(Beeld: Ekkow Photography)

Maatmeubilair met oog voor detail

“De bouwsector is onze biotoop, nauwgezette coördinatie ons stokpaardje”, argumenteert Thijs. “Kwaliteit primeert en we gaan resoluut voor interieurafwerking op maat.” In het atelier worden onder meer binnendeuren, kasten, dressings, keuken- en badkamermeubelen gerealiseerd. Steeds honderd procent maatwerk, geënt op de woning, ruimtes en voorkeuren. Al van bij de ontwerpfase werkt men in nauwe samen- en continue wisselwerking met de architect en bouwheer. Communicatie en transparantie staan centraal, ook wat de offerte betreft. Zo weet Inside Building het verschil te maken, telkens opnieuw.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details