NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Zwitserse precisie en vernuft verrassen met ultieme luxe in de dressing

Zwitserse precisie en vernuft verrassen met ultieme luxe in de dressing

Voor wie elke dag echt wil stralen, ontwikkelde het Zwitserse V-ZUG de RefreshButler, een performant toestel met unieke fotokatalyse-techniek, dat je meest waardevolle kleding in de kast opfrist en droogt. Het is het enige systeem op de markt dat stoom en licht combineert om geuren, bacteriën en virussen niet zomaar te maskeren, maar effectief te neutraliseren.

Maaike Dickx, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij V-ZUG, is vanzelfsprekend enthousiast: “Zeg maar vaarwel tegen droogkuis en chemicaliën die je mooiste kledingstukken aantasten. De RefreshButler trekt zich discreet terug als inbouwkast of doet stijlvol dienst als losstaand item in de luxeslaapkamer, dressing of hal.”

Losstaand of toch volledig geïntegreerd om dezelfde look van de bestaande kasten te behouden? De RefreshButler zit zelf keurig in het pak.

Doeltreffende techniek

V-ZUG gaat altijd voor de ultieme kwaliteitservaring en werkte ook voor de RefreshButler een baanbrekende technologie uit. Een innovatie waarmee V-ZUG het verschil maakt. Dickx: “Naast klassieke stoomreiniging doet de RefreshButler aan fotokatalyse, een combinatietechniek van licht en stoom die nare geuren en bacteriën afbreekt met een doeltreffendheid van maar liefst 99,9 procent. En dat zonder enige toevoeging van chemische stoffen die je kledingstukken aantasten. Het volledige proces verloopt in een gesloten luchtcirculatie-eenheid die de condens netjes afvoert en verzamelt. Een intuïtief bedieningspaneel maakt het comfort en gevoel van luxe compleet.”

De RefreshButler doet aan klassieke stoomreiniging en breekt nare geuren en bacteriën af met een hoge doeltreffendheid.

Zelf ook tiptop uiterlijk

Een tweede pluspunt is het knappe voorkomen. De RefreshButler zit dus zelf ook keurig in het pak. “De kenmerkende minimalistische afwerking is, wat mij betreft, een ode aan de Zwitserse zuivere esthetiek”, aldus Dickx. “Het is een scherp afgelijnde vormgeving, een subtiel bedieningspaneel met TouchControl en een deur in elegant zwart of inox. Tenzij je voor deze laatste liever de look van je bestaande kasten laat doorlopen en dus bijgevolg voor de volledig geïntegreerde uitvoering kiest. En laten we het mooie extra detail dat de exclusiviteit van de RefreshButler benadrukt niet vergeten: de persoonlijke handtekening binnenin, van de medewerker van V-ZUG die de kast zelf handmatig in elkaar heeft gezet.” Ook binnenin vinden we de strakke vormgeving terug: een uitrusting met vijf hoogwaardige kleerhangers, een inklapbare kledingstang en een bak voor klein textiel. De ingebouwde warmtepomp maakt de RefreshButler bovendien duurzaam in gebruik. Dickx: “Ingetogen luxe, technische hoogstandjes en exclusiviteit zijn het credo. Het eindresultaat? De gebruikers van deze prachtige inbouwkast kunnen vanaf nu elke dag echt fris en fruitig van start!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details