NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Drie iconen op de catwalk
Extra breed en dus meer plaats voor die grote ovenschotel. (Beeld: Gerhardt Kellermann)

Drie iconen op de catwalk

Wie Milaan zegt, zegt in dezelfde zin vaak de woorden modestad, modellen, catwalk… Maar designliefhebbers weten uiteraard ook dat de gerenommeerde designbeurs Salone del Mobile dit voorjaar weer een geslaagde editie kende. Het Zwitserse V-ZUG was alomtegenwoordig met een reeks unieke samenwerkingen en evenementen met drie toppers uit hun line-up die de show stalen.

De prachtige setting van de H+O Apartment Gallery was de locatie voor V-ZUG om met drie van haar meest gekende producten uit te pakken. V-ZUG verwelkomde er haar gasten samen met curatoren Josephine Akvama Hoffmeyer en Elisa Ossino tijdens, onder meer, het ‘A Taste of V-ZUG’-event. De chefs van de V-ZUG Gourmet Academy toonden er hun culinaire kunde en creëerden zo een heerlijke gastronomische beleving. “En uiteraard werd de keuken ingericht met onze toestellen”, klonk het bij de Zwitserse fabrikant. “Hun hoogtechnologisch karakter en stijlvolle moderniteit tillen de ingerichte keuken naar nieuwe hoogten.”

Geen visueel storende dampkap boven het kookveld maar wel discreet geïntegreerd in de inductiekookplaat zelf.

De standaard herdacht

De CombiSteamer V6000 45L Grand is maar liefst 90 centimeter breed. Hiermee is de nieuwe combi-stoomoven 30 centimeter breder dan zijn voorgangers. Onder meer deze breedte en de aanwezigheid van een pak interessante en handige features maken de CombiSteamer V6000 45L Grand het boegbeeld van het technologisch vernuft van de Zwitserse fabrikant. “Grote ovenschotels of meerdere gerechten tegelijkertijd waren met de voorgangers niet mogelijk”, weet de fabrikant. “Nu is er de ultieme oplossing. We ontwierpen de verwarmingselementen op zo’n manier dat de stoom en de hete lucht gelijkmatig over de beschikbare ovenruimte worden verspreid. Een gestroomlijnd, aantrekkelijk en modern jasje mocht evenmin ontbreken. Het gemak en de voordelen van stoom en hete lucht, de aanwezigheid van een brede grillplaat en een aantrekkelijk design, allemaal in één toestel.”

Een koud kunstje

Neerploffen in de zetel na een lange werkdag, wie doet het niet graag. Wijnliefhebbers hebben er dan uiteraard het liefst een lekker glaasje wijn bij. En zoals we allemaal weten, is het heel belangrijk dat deze op de juiste temperatuur wordt geserveerd. “Daar weten we wel raad mee”, aldus V-ZUG. “Onze WineCooler V6000 Supreme is de wijnkast bij uitstek die de flessen op de gewenste temperatuur en luchtvochtigheid bewaart en die er bovendien mooi uitziet. Naast de controle van temperatuur en luchtvochtigheid beschermt de WineCooler V6000 Supreme eveneens tegen schadelijke uv-stralen. De mogelijkheid om rode en witte wijn in één toestel te bewaren, voegt extra gebruiksgemak toe. Deze wijnen moeten op een verschillende temperatuur liggen en daarom integreerden we twee apart instelbaar temperatuurzones.”

Twee apart instelbare temperatuurzones garanderen de juiste bewaaromstandigheden voor alle flessen wijn.

Naadloze zuigkracht

Ofwel opteer je voor een dampkap die tegelijk een visuele eyecatcher is, ofwel wil je deze absoluut niet in beeld hebben. Met de CombiCookTop V4000 beschikt V-ZUG over een oplossing voor deze tweede categorie. De inductiekookplaat werd namelijk afgewerkt met een geïntegreerde en discrete afzuiging. De ClearAir-technologie elimineert bovendien onaangename geurtjes.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details