NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
EVVA garandeert een veilige toekomst via mechatronische toegang
Met verschillende beslagen, cilinders en wandlezers voor binnen-, buiten- en zelfs brand- en nooddeuren, en de keuze uit diverse identificatiemedia is de Xesar-collectie enorm veelzijdig.

EVVA garandeert een veilige toekomst via mechatronische toegang

Een toonaangevende speler in de wereld van de toegangsoplossingen is het Oostenrijkse familiebedrijf EVVA. Zijn enorme scala aan mechanische en elektronische beveiligingstoepassingen maakt de producent tot een betrouwbare partner voor residentiële, commerciële en openbare gebouwen. De nadruk op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid garandeert een geavanceerd sluitplan op maat van elk project.

Met ruim tien vestigingen in Europa en een wijdverspreide distributie van zijn gepatenteerde systemen is EVVA een gerenommeerde producent van mechanische en elektronische toegangsoplossingen. In zijn visie op de toekomst streeft de fabrikant naar totaaltoepassingen op maat. “Als betrouwbare metgezel combineren we de wereld van mechanica en elektronica tot mechatronische toegangsoplossingen”, legt Serge Spolspoel, algemeen directeur voor EVVA België, Nederland en Frankrijk uit. “We denken niet meer in systemen, maar in oplossingen van a tot z. We maken een volledig sluitplan met een optimale, veilige toegang tot het gebouw.”

EVVA biedt een ruim aanbod mechanische sluitsystemen aan.

Geavanceerde sluitsystemen

EVVA biedt een ruim aanbod mechanische sluitsystemen aan. Een grote troef zijn de modulaire toepassingen. Daardoor breidt een gebrevetteerde installateur gemakkelijk bestaande systemen uit met de nieuwste toepassingen. Alle systemen zijn gepatenteerd volgens de internationale MCS-certificeringen. Serge: “Onze reeksen 3KS en 4KS zijn zeer gekend op de Belgische markt in talloze sectoren. De Akura44, speciaal ontwikkeld voor de woningbouw, en MCS zijn minder courant maar absolute toppers in ons assortiment. Deze sleutels zijn door de magneettechnologie niet te kopiëren en garanderen een optimale veiligheid van gebouwen.”

Veiligheid onder controle

Als hybride toepassing springt de Xesar-collectie meteen in het oog. Het beslag combineert de voordelen van een mechanisch beslag met die van een elektronisch sluitsysteem. Het is eenvoudig op meerdere plaatsen te installeren volgens verschillende gebruikersrollen. Je hebt bovendien de keuze om het systeem in een lokaal geïnstalleerd netwerk te integreren of eenvoudig en veilig te beheren via de cloud. “Met verschillende beslagen, cilinders en wandlezers voor binnen-, buiten- en zelfs brand- en nooddeuren, en de keuze uit diverse identificatiemedia is deze collectie enorm veelzijdig”, benadrukt Serge. “Zeker in grotere instellingen zoals ziekenhuizen, woonzorgcentra, scholen, kantoren en bedrijvenparken komt deze oplossing goed van pas.”

Voor individuele elektronische toepassingen is EVVA’s AirKey de meest interessante optie. Via de smartphone krijg je toegang tot de gewenste ruimtes. Denk aan fietsboxen, B&B’s of kleedkamers in een sportcentrum. Vanop afstand kent de eigenaar eenvoudig de toegangsrechten voor het smartslot toe, zonder fysieke tussenkomst. 

Voor individuele elektronische toepassingen is EVVA’s AirKey de meest interessante optie.

Totaalpakket op maat

EVVA begeleidt zijn klanten naar een geavanceerde toegangsoplossing op maat. Volgens de producent schuilt het geheim van een optimaal sluitsysteem in de combinatie van grotendeels mechanische toepassingen met enkele elektronische oplossingen op cruciale plekken. Daarom denkt het bedrijf mee na over de omvang van het sluitplan en de nodige systemen volgens de eisen van de klant en het vooropgestelde budget.

Ook na installatie van de toegangssystemen biedt EVVA de nodige ondersteuning voor garanties en advies. “Onze partners zijn gediplomeerd en hebben een goede kennis van onze producten. Nieuwe toepassingen zijn compatibel met eerder geïnstalleerde systemen, maar installateurs en verdelers kunnen continu bij ons terecht voor bijkomende opleidingen. Zo garanderen we tijdens het hele proces een betrouwbare installatie van onze producten en een sluitende veiligheid van elk project.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details