NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Op naar de feestdagen, zonder zorgen en met V-ZUG
Een groot gerecht in de oven of meerdere gerechtjes tegelijkertijd? Het kan dankzij de CombiSteamer V6000 Grand. (Beeld: Mark Seelen)

Op naar de feestdagen, zonder zorgen en met V-ZUG

De feestdagen staan weer voor de deur en dan breekt de stress wel eens uit bij menig keukenprins(es). Welk receptje er gekozen wordt, dat laat V-ZUG aan de voorkeuren van de chefs over. De Zwitserse fabrikant zorgt wel voor kwalitatieve keukentoestellen zodat daar geen zenuwen voor nodig zijn.

Het plannen van een etentje, of het nu voor de feestdagen is of niet, vraagt de nodige aandacht en tijd. Een goede planning is dan ook het beste begin van de voorbereidingen. De Zwitserse fabrikant V-ZUG helpt een flink handje. Weliswaar niet met de keuze van het recept en het kopen van de ingrediënten, wel met het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande keukenapparaten. Denk maar aan de CombiSteamer V6000 Grand combi-stoomoven, het CookTop V6000 FullFlex kookveld tot zelfs de Coffee-Center V6000 koffiemachine.

“Een koffietje bij het dessert? Dat moet!”

Meer ovencapaciteit

De nodige werk- en beweegruimte is onontbeerlijk wanneer je aan de slag gaat om een maaltijd te bereiden voor een wat groter gezelschap. Alle ingrediënten moeten een plaatsje krijgen en je hebt ook wat plek nodig om te kunnen werken. Een beperkte capaciteit in de oven is, zeker bij koken voor grotere gezelschappen, ongemakkelijk en tijdrovend. En daar heeft V-ZUG wat op gevonden met de CombiSteamer V6000 Grand. De naam verklapt al een aantal belangrijke eigenschappen. Het toestel is inderdaad een combi-stoomoven en de Grand verraadt dat het gaat om een extra breed toestel. “De enige op de markt in dit formaat”, benadrukt Maaike Dickx van V-ZUG. Voldoende plek dus om grotere gerechten te bereiden. Of verschillende gerechten tegelijkertijd. Enkele handige functies staan klaar. Zo is er de AutoBraad-functie die zelf de omvang en textuur van ieder gerecht detecteert om de juiste bakwijze, duur en temperatuur te bepalen. De PowerSteam garandeert op zijn beurt ­een snelle kooktijd, zonder smaakverlies.

Tot zes potten en pannen vinden hun plaatsje op de CookTop V6000 FullFlex. Het verschuiven van potten en pannen onderbreekt het kookproces niet.

Veel potten en pannen

Meer plek in de oven maar onvoldoende ruimte op de kookplaat? Dat werkt niet handig. Maar geen nood, ook daar weet V-ZUG raad mee. En wel met het CookTop V6000 FullFlex kookveld dat werkt zonder vaste hittezones. De tientallen sensoren in de kookplaat geven zoveel flexibiliteit dat iedere centimeter van de kookplaat bruikbaar is. Het resultaat: tot maar liefst zes potten of pannen vinden tegelijkertijd een plekje op de kookplaat. Bovendien kan je de potten of pannen steeds verplaatsen zonder het kookproces te onderbreken. De CookTop V6000 FullFlex verplaatst dit simpelweg mee.

Een kopje koffie hoort er bij

Na de hoofdmaaltijd volgt het dessert. Het moment voor de gasten, en de chef uiteraard, om even tot rust te komen bij een gezellige babbel. En daar hoort een heerlijk koffietje bij. De CoffeeCenter V6000 koffiemachine is de partner in crime om dit tot een goed einde te brengen. Een ingebouwde melkschuimer laat toe iedere gewenste koffievariant te zetten met daarbij volledige controle over de sterkte en hoeveelheid. En weet je dat die gasten regelmatig langskomen? Bewaar dan tot wel zes koffieprofielen met instellingen in de koffiemachine. Hoe? Door één druk op de knop.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details