NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Revolutionair systeem voor traprenovatie
Door de instructies te volgen in de ICM20-app, die in zowel de iOS- als Android app store beschikbaar is, kan je de trap nauwkeurig inmeten.

Revolutionair systeem voor traprenovatie

Traprenovaties, nu nóg gemakkelijker

COREtec® Floors, toonaangevende producent van innovatieve vloeren, kondigt met trots de lancering aan van Stair Expert: een uniek systeem dat traprenovaties gemakkelijker dan ooit maakt. Na de introductie van hun eigen trappencollectie in 2022, COREtec® Stairs, komt het vloerenmerk nu met de perfecte oplossing om het renovatieproces nog eenvoudiger te maken. Met behulp van deze baanbrekende app en het online bestelplatform wordt het inmeten en bestellen van trappen kinderspel voor verdelers en installateurs. De op maat gezaagde trapdelen worden daarna rechtstreeks geleverd. 

Geavanceerd en toch toegankelijk

Traditionele traprenovaties zijn vaak tijdrovend en ingewikkeld, en vereisen speciaal gereedschap. Met Stair Expert brengt COREtec® Floors een geavanceerd systeem dat de renovatie van trappen toegankelijk maakt voor elke verdeler of installateur, ongeacht hun expertise en vaardigheden, en zonder (dure) tools of risico op vergissingen. 

Na ontvangst van de traprenovatiekit, inclusief alle nodige tools, markers en een duidelijke handleiding, kan je als verdeler of installateur meteen van start gaan. Na het scannen van de QR-code en het aanmaken van een Stair Expert-account, kan je alle details van de trap ingeven en het gewenste decor selecteren. Door de instructies te volgen in de ICM20-app, die in zowel de App Store (iOS) als via Google Play (Android) beschikbaar is, kan je de trap nauwkeurig inmeten. Je hoeft enkel foto’s te nemen van de tredes met de markers erop. Alle metingen worden bovendien automatisch verstuurd naar het account vanuit de app. 

Tenslotte selecteert men de gewenste COREtec®-trapdelen en kan je deze in enkele klikken op maat laten maken. De gepersonaliseerde trapdelen worden daarna rechtstreeks naar de winkel verzonden, klaar voor installatie. 

Op ieders maat

Een van de opvallende kenmerken van COREtec® Stair Expert is de mogelijkheid om traptreden te renoveren met een breedte tot maar liefst 153 centimeter. Dit maakt het systeem bijzonder geschikt voor zowel rechte trappen, als trappen met één of twee draaien. De trappen zijn verder uit te breiden met ingebouwde ledverlichting, wat zowel een streling voor het oog als ontzettend praktisch is. Daarnaast kan je bijpassende vloeren, plinten of andere accessoires kiezen. Met de COREtec®-onderhoudskit hou je de trap vervolgens in topvorm.

“Stair Expert maakt traprenovatie toegankelijk voor elke verdeler en voor zo goed als elke trap”, zegt Mathias De Ruyck, productmanager bij COREtec® Floors. “Het nauwkeurige inmeetsysteem garandeert dat de trapdelen perfect passen, waardoor het verzagen van trapelementen op locatie niet meer nodig is. Een standaardtrap kan zo in slechts twee tot drie uur tijd gerenoveerd worden. Win-win dus!”

Akoestisch dempend en veilig

De trappen van COREtec® Stairs beschikken over hoogwaardige slijtlagen van 0,55 millimeter dik en kunnen dus zeker tegen een stootje. Dat maakt hen volledig bestand tegen het echte gezinsleven met kinderen en huisdieren. Net als de vloeren van COREtec® zijn de trappen akoestisch dempend door de geïntegreerde kurkonderlaag en de Sound Core®-technologie. Hierdoor voelt de trap warm en stil onder de voeten, wat het heel aangenaam maakt om op te lopen. De speciale COREtec®-antisliplaag maakt de trappen bovendien nog eens volledig veilig. 

Renovatie van een trap kan al snel een volledige dag in beslag nemen. Met ‘Stair Expert’ kan de volledige renovatie gebeuren in twee à drie uur. Zo kan je snel verder met eventuele andere verbouwings- of renovatiewerken.

Een nieuwe trap in slechts vijf stappen

Na het downloaden van de app in de App Store (iOS) of Google Play (Android) kan je de trap opmeten met je eigen smartphone:

1. Kies het decor en vul de details van de trap in.
2. Plaats de markers op de onderste trede.
3. Volg de instructies in de app en neem een foto.
4. Herhaal deze stappen voor elke trede.
5. Ontvang de op maat gezaagde trapelementen en renoveer de trap in een handomdraai.

COREtec® Floors is er trots op dat Stair Expert past bij hun missie om met innovatieve oplossingen het leven van consumenten te verbeteren. Het bedrijf staat bekend om haar hoogwaardige vloeren en blijft zich inzetten voor het leveren van een ruim aanbod kwalitatieve vloeren, die schoonheid, duurzaamheid en gebruiksgemak combineren.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details