NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
The Essentials-collectie van COREtec® Floors
Je vindt in de collectie veel charme en warmte van een houtlook terug.

The Essentials-collectie van COREtec® Floors

Gemaakt voor de essentie van jouw leven

Wat is er essentieel bij een vloer? Je wil een sterke, makkelijke en vooral mooie vloer. Dat laatste is voor iedereen anders. Daarom kies je bij de Essentials-collectie van COREtec® Floors uit 62 designs. Dat je vloer ook na jaren supersterk is en mooi – want makkelijk te onderhouden – geeft je dan weer tijd voor wat echt essentieel is in je leven: volop genieten.

De looks van de vloeren in deze collectie zijn geïnspireerd op de rijke diversiteit in de natuur. Of je nu houdt van zachte aardetonen of warme donkere kleuren, de authentieke looks van de natuur passen in elk interieur. Zeker ook in het jouwe.

Zo divers als de natuur

Net omdat de natuur jou zoveel kleuren en texturen geeft, kies je vlot de vloer die bij jou past. Je vindt in de collectie veel charme en warmte van een houtlook terug. Verwacht je ook aan enkele aantrekkelijke steenlooks. Identiek aan een stenen vloer, maar een stuk warmer om op te lopen.

Hoe jij een vloer ervaart zit namelijk niet alleen in de looks. Ook in wat je voelt als je erover loopt. Je ziet niet de nerf in de vloer en je voelt die ook echt. Dat krijg je in deze Essentials-collectie door de ‘Embossed in Register-technologie’.

Boston Oak 92, een van de 62 designs in de Essentials-collectie.

Zonder slaaf te zijn van je vloer

En komt nu dan het nadeel? Nee. Want je krijgt het essentiële van de natuur, zonder de nadelen ervan. Je wil een mooie vloer met tegelijk een makkelijk onderhoud en sterkte. Die kenmerken haalt de Essentials-collectie uit de unieke technologie die ze deelt met andere COREtec®-vloeren. Ook dat is essentieel.

In de kern van deze collectie vind je de gepatenteerde Sound Core®-technologie. Die maakt je vloer honderd procent waterdicht. Leg dezelfde vloer gerust door in je keuken of badkamer, en zelfs op de wand. Het geeft je interieur een rustige en uniforme look. Die Sound Core®-kern geeft je bovendien, samen met de geïntegreerde onderlaag in kurk, geluidsdemping op topniveau.Of hoe wat je niet hoort het verschil maakt.

Tenslotte heb je graag een vloer die bestand is tegen de enthousiaste levensstijl van zowel kinderen als huisdieren. Dat garanderen meerdere hoogwaardige slijtlagen, samen 0,55 millimeter dik.

Gebruiksgemak vanaf de installatie

Aan de onderkant zit een geïntegreerde kurkonderlaag. Je vangt er de meeste oneffenheden mee op. Een afzonderlijke extra onderlaag is hierdoor overbodig. Zelfs tijdens een renovatie als je boven op een bestaande vloer werkt. Ook voor nieuwbouw geeft het jou heel snel resultaat. Zo kan je snel de woning, het kantoor of de winkel in.    

De look-and-feel van walnoothout.

Maak een statement met je keuze

Je vindt in de Essentials-collectie een waaier aan formaten. Wie graag planken ziet, kan kiezen voor groeven aan alle zijdes, alleen aan de lange zijdes of zelfs een groefloze uitvoering. Wie liever tegels ziet, heeft ook hier de optie voor groeven aan alle zijdes of geen groeven. De groeven geven je het effect van echte voegen. Het zit allemaal in deze collectie. Leg en combineer volgens jouw stijl en maak je keuze uit de verschillende legpatronen. De extra grote visgraatplanken zijn bijvoorbeeld perfect voor grote ruimtes en geven dynamiek aan je kamer, terwijl de Multi-planken je de look-and-feel van echt parket garanderen. 

Bovendien trek je de esthetiek van jouw nieuwe vloer moeiteloos door naar de muur voor een harmonieus geheel en ultiem ruimtegevoel. Op zoek naar een blikvanger in de kamer? Kies dan voor een nis of een accentmuur in een bijpassend design of andere tint. Of ga voor een spatwand in de keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details